- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Aktív témák
-
Fipea
csendes tag
huh Emberkék szinte kétségbeesetten írok most, remélem segítetek nékem...
az a helyzet hogy a rusnya windows-t újra pakkerolták a gépen én meg nem töltöttem le azonnal a java progik futtatásához szükséges dolgokat. jah és most itt ülök chat nélkül könyékig a sz*rban :O
ha lehetne, ebben segítsetek hogy újból tudjam a szaros kis chatjeimet futtatni...
második ''problémámat'' is végül is Andorpapinak köszönhetem.. mivel megtudtam szermányolni mircet, méghozzá saját igényeimnek megfelelően beállítva. ő meg letörölte a floppymról... azóta meg kiestem a mircből, már szinte nem tudok belőle semmit..pedig régebben minden kódot vágtam de mára már kihagy az agyam...
ha lehet ilyet kérni, segítsetek nekem megint ''okosnak'' lenni mircel kapcsolatosan..
most cuppantok Mindenkit!!
Fip
Aktív témák
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest