Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Aktív témák
-
Fipea
csendes tag
huh Emberkék szinte kétségbeesetten írok most, remélem segítetek nékem...
az a helyzet hogy a rusnya windows-t újra pakkerolták a gépen én meg nem töltöttem le azonnal a java progik futtatásához szükséges dolgokat. jah és most itt ülök chat nélkül könyékig a sz*rban :O
ha lehetne, ebben segítsetek hogy újból tudjam a szaros kis chatjeimet futtatni...
második ''problémámat'' is végül is Andorpapinak köszönhetem.. mivel megtudtam szermányolni mircet, méghozzá saját igényeimnek megfelelően beállítva. ő meg letörölte a floppymról... azóta meg kiestem a mircből, már szinte nem tudok belőle semmit..pedig régebben minden kódot vágtam de mára már kihagy az agyam...
ha lehet ilyet kérni, segítsetek nekem megint ''okosnak'' lenni mircel kapcsolatosan..
most cuppantok Mindenkit!!
Fip
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gray Zone Warfare
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robot fűnyírók
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Asztalos klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest