Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
Fipea
csendes tag
huh Emberkék szinte kétségbeesetten írok most, remélem segítetek nékem...
az a helyzet hogy a rusnya windows-t újra pakkerolták a gépen én meg nem töltöttem le azonnal a java progik futtatásához szükséges dolgokat. jah és most itt ülök chat nélkül könyékig a sz*rban :O
ha lehetne, ebben segítsetek hogy újból tudjam a szaros kis chatjeimet futtatni...
második ''problémámat'' is végül is Andorpapinak köszönhetem.. mivel megtudtam szermányolni mircet, méghozzá saját igényeimnek megfelelően beállítva. ő meg letörölte a floppymról... azóta meg kiestem a mircből, már szinte nem tudok belőle semmit..pedig régebben minden kódot vágtam de mára már kihagy az agyam...
ha lehet ilyet kérni, segítsetek nekem megint ''okosnak'' lenni mircel kapcsolatosan..
most cuppantok Mindenkit!!
Fip
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus z690-plus/i9-13900k/32gb ram
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Noctua NH-L12S L-Type
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest