- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #752 üzenetére
Regebben irtam mar, hogy ettermi hardverekkel+szoftverekkel foglalkozunk.
Egyelore a mostani szoftver rendelesfelvevo+fizetteto resze meg DOS alatt megy, ujabb, tisztan Win verziot par eve mar igergetik, most ugy tunik, hogy augusztusban vegre megnezhetem mukodes kozben.
De hogy abbol mikor lesz jol mukodo magyar verzio, azt a jo eg sem tudja, addig ugye marad a jol bevalt DOS alatt futo valtozat a maga kotottsegeivel.
(Win ala mar nem kell parhuzamos port, mert ott USB hardverkulcs is lehet, illetve halokartya sem kritikus pont.)Helyigeny: elore sosem tudjuk, csak annyit, hogy minden negyzetcentimeter hely szamit az apro pultokon, rendes gepet nincs hova rakni.
Bordoi fele haz sem lenne rossz, csak ahhoz barkacsolni kell, arra meg egyszeruen nincs idonk, ha kell teszemazt 5 gep.
Sokkal egyszerubb megvenni keszen egy miniITX hazat, aztan belelapatolni az alaplapot+ramot+vinyot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Tesla topik
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest