- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Na mondom:
Alaplap+Geil Value 800 DDR2 1Gb+ Codegány 400W+ Pio DVR 109+ Zalmann MFC1+Gladialtec Silend Blade venti..
Hirens boot cd goldmem alatt 26Watta átlagban, amikor tekergettem a zalmin, akkor néha 31 Wattát is evett a rohadék..
Utána leszedtem mindent, only alaplap...biosban, boot közben néha felvillant a 20W, de átlag 23Wattát csókolt a konnektor felől.
Utána Samu HD120IJ Nidec motor KO-s döglendező vinyómat is rádugtam hadd akassza ki a villanyórát és az első sorban felsoroltakat, de itt már a venti és a lap között nem volt szabályzó...na így evett a rüszmeteg kemény 34W-ot átlagban..
Ha becslésekbe bocsájtkozhatok, akkor kb prájm alatt lehet oan 40-50W a maximális fogyasztása, de ezt majd a hétvégén..
Szóval shtml nemtom milyen vinyó az, de kajol rendesen..a dell táp sztem jobb hatásfokkal bír, mint a codegány, ami szerintem max 70%-os lehet és akkor finoman fogalmaztam.
Uhhogy szerintem...notivinyóval IDLE tartható a 30W alatti fogyi, terheltet meg majd leskelődök valamikor.
Ha lesz ház, akkor szellőzéstani értekezletet hívok össze, mert ha jól sejtem szívatni akarjátok a ventivel a házból a meleget, ami szerintem nem lenne rossz ötlet, csakhát van egy-két buktatója..nade ez majd később.
Az északi híd baromi meleg, talán melegebb mint a proci, tuti bordacserés lesz a cucc, még van itthon egy kis AS5-öm, azt rákenceficélem és jó is lesz.
Más alkatrész nem melegszik a lapon, ahogy elnézem...szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged