- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
-
M4T4D0R
tag
Az iris xe driver segített. Egy kicsit jobb lett, bár még mindig kevés az fps amivel lejátsza sajnos... Olyan darabos. TVn sokkal folyékonyabb.
A többi tipp nem segített.
Elindítottam egy játékot. 2.2 és 3.4GHz között ugrál a cpu órajel, általában 3.0 GHz körül. A GPU pedig 350 és 650MHz között, általában 500 körül.
Miközben lejátszom a filmet kb 30% a CPU és VGA kihasználtsága is. A CPU általában 600 és 2400MHz között van. Ugrál folyamatosan.Sajnos nem tudtam otthonról írni de úgy emlékszem 7W körül eszik a CPU.
-
M4T4D0R
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Topton N9N MiniPC-t. Viszont lenne egy érdekes problémám.
A filmek akadoznak rajta, pedig próbáltam többféle programmal lejátszani(VLC, Windows Media Player, Media Player Classic), de nem javult egyikkel sem.
Arra gyanakszom valami a driverekkel lesz, viszont nem tudom mit töltsek le.A gyártó hivatalos honlapján [link] rengeteg dolog ott van, de egyik sem az én Mini PC-mhez van.
Próbáltam az intel weboldaláról is leszedni valamit de ott meg nem találtam vga vagy ilyesmi drivert.Mit tanácsoltok?

Youtube 4k videók teljesen folyékonyan mennek egyébként.
-
M4T4D0R
tag
Sziasztok!
TV alá szeretnék filmezős mini PC-t rakni vezeték nélküli egérrel és billel. Szeretnék 4k ban filmeket letölteni, illetve Netflix/HBO lenne rajta.
Nézegettem mini PC-t.
Nem tudom ezek jók lennének erre a feladatra? Elég kraft van benne egy 4k filmhez?
Bár akkor már inkább húznék a 4 fizikai magos Intel i5 6500T felé.
Tisztelettel,
Dániel
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Chrome
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- További aktív témák...
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest