Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
junior tag
Ez csak az én véleményem lesz szintén. Ma már hotmindegy mi van a ragasztós matricára írva. Hogy azt a gépet maga a temu rakja össze vagy a tesco totál mindegy. Az alkatrészek a lényegek azok meg jók. Hűtésre: az én gépem ahogy írtam korábban ka borzasztóan hangós volt. YT-on rákeresve windows rejtett beállítását értelmesre beállítva a hőfok és a hang is jó lett. Szerintem elég nehéz kifogni olyat ami direkt rossz és hangos (magyarán állíthatatlan)
De az való igaz acemagix gépe itt szerintem senkinek nincs még
Donki Hóte: Azért annyire nem
A banki app ugyis (szerencséére már) a részvényeket is az adott árfolyamon hozzáadja a számlámhoz tehát mintha el lenne adva jelzi mennyim van összesen. De ugye csak papíron mert amíg nem adom el addig úgye nincs még értéke. De így legalább látom mindig számolgatás nélkül mennyim lenne ha eladnám... jó sok mert csak a nyereségadó lesz egy laza 10 misi
-
hahakocka
őstag
Ismerősöm GMTEK K6 os MINI PC jén TV re kirakva az Olden Era playtest, magas beállításokkal ment reccenés nélkül! Ja persze 1080p ben ha jól emlékszem de lehet hogy 1440p volt Én is ezért veszek egy hasonlót talán vagy laptop verzióban ugyanezt. Ez lesz a 2. PC m pl Olden Era versenyekre én már tudom tesztelni multiplayer playtesten amúgy 1 hónapja
.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vágod a témát
Én is akarok venni majd egy mini pct vagy laptopot hasonló értékekkel. Facebookon fent vagy tudok ajánlani egyet