Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
kene84
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
köszi szépen, ez szimpatikusnak tűnik, bár ez a márka nem igen mozgott a topicban ahogy látom, de meglátjuk, hűtése megfelelő lehet?
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
80%-a részvényekbe van nyugodj meg, erőteljes nyerőben
Azt hiszem, hogy te vagy itt mindannyiunk között messze a leggazdagabb

Azt mondod, hogy pénzed 80%-a részvényben van, a többi (ami ugye 20%) banki számlán pihen, és az is 9 számjegyű összeg

Még ha az a bankban lévő 9 számjegyű összeg 1-essel kezdődik, akkor is 100 millió ft feletti összegről van szó, ha ez az összes szabad pénzed 20%-a, akkor részvényben ennek a négyszeresét tartod, ami együttesen már 500 milió ft feletti összeg

Ilyen vagyon mellett már alkalmazatnál kiberbiztonsági szakértőt, nem értem, hogy miért te magad vacakolsz egy plebejus miniPC-vel

-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Itt a gond, mégpedig a gondolkodásmódban. Mi ketten abban különbözünk, hogy te azt mondod: nem vagy bűnöző és nem rejtegetsz semmit, tehát téged nem izgat, ha megfigyelnek. Én sem vagyok bűnöző és én se rejtegetek semmit, de kurvára nem tűröm, ha ennek ellenére valaki meg akarna figyelni. Én ezt szabadságjognak nevezem. A te hozzáállásodat is megértem, szíved joga, hogy ezt válaszd, de - szerintem - ezzel a mindenkori hatalom igájába hajtod a fejed, önként. Your choice...
Kiegészítés:
Azt írod, "Amíg nekem károm nincs ezekből" Mi van akkor, ha a gépedet zombiháló tagjává teszik és azzal támadnak mást? Te észre sem veszed, a gépidőd pár százalékát viszi csak el, de lehet, hogy a hackerek utasítására millió másik géppel egyszerre dosol valaki mást! Az rendben van?!?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest