Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
attilla84
üzenetére
nekem egy GMKtec K8 Plus megy folyamatosan majdnem egy éve, csak néha lekapcsolva. Nyáron levettem a plexi tetőt, hogy jobban szellőzzön, lassan ki kell porolnom, mert a ventin már lerakódott kicsit felül. Ahogy nézem kb fix 60% prociterheléssel, szóval így kicsit már van hangja is. Egyelőre bírja, de persze kinőttem kicsit, szal majd egy sok ramos használt alkatrészekből épült szerverre mozgatom át a rajta lévő dolgokat

A gmktec webshoppal óvatosan, a beszámolók szerint kínából jöhet a rendelés, bármelyik aloldalukon is rendeled. Én anno aliexpresses európainak írt eladótól vettem. Ha kínából jön, akkor külön rászámolnak áfát, kezelési költséget importkor.
-
scream
veterán
válasz
attilla84
üzenetére
Szerintem első körben nem lenne baj kideríteni, hogy miért is állt le a gép.
Pl. eredeti-e a Premiere Pro, vagy milyen hőmérsékletet produkált a gép vagy mekkora áramot vett fel a konnektorból - pl ha a hozzá tartozó táp túl kicsi.
Szóval azért sok tényezős lehet ez.
Én nem feltétlen keresnék nagyobb fogyasztású procit ilyen kis gépben (általában bármelyik R9), mert vagy nem elég a hűtés vagy messze nem a gyári értékeken megy a proci (szóval el is veszti a jelentőségét, hogy R7 vagy R9) vagy mind a kettő az előzőkből...
-
5leteseN
őstag
válasz
attilla84
üzenetére
Ha az Adobe Premiere Pro a program, akkor annak a rendes szintű használatához minimum 6GB-os dedikált VGA-kártya kell, már a netes első keresés szerint is. A Mini-PC IGP-je a negyed)seö sebességű RAM-ot használva(a grafukus kértyák VRAM-jához képest) elég lesz?
Én futnék még egy "bemelegítő" kört!Ajánlott tudású "vas" például ITT!
-
parfish
tag
válasz
attilla84
üzenetére
Pár napja vettem és használom a k8 pluszt. A linkeden lévő ár nem a jó webshop. Van ott a terméknél egy zöld gomb ami átvisz az EU store-ba. Egyébként én nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal jobb mint amire számítottam. Könnyen szerelhető/tisztítható. Át is pasztáztam, de ugyan annyi hőfokokat kapok terhelés alatt. Van valaki akinek javult?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 Félkonfig eladó!
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő