Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
parfish
üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok mint Te, annyi a különbség, hogy én most kaptam meg ugyanezt a levelet, hogy meg is érkezett a csomag. A 80 eurós fizetési kötelességedet rosszul értelmezted. A 79.9 Euró az a kínai által megadott csomag értéke. Elvileg ez után kellene befizetned a 27% ÁFA-t. Viszont itt bukik meg a dolog, ugyanis a VÁM bekéri a bizonylatot, hogy mennyit fizettél. Ugyebár az nem 79.9 Eur. Én pont emiatt leveleztem a kínaival, hogy így nem kérem a csomagot, mire ő írta, hogy nyugodjak meg, vegyem át és majd ő kifizeti a 79.9 27-százalékának különbözetét. Én esetemben ez lenne a K11 410 Eurós árának 27 százaléka, plusz vámkezelési díj, cirka 50 ezer FT. Na ebbe ugye nem mentem bele, írtam, hogy írjon egy paritás számlát, amin az áll, hogy ő, mint feladó fizet minden felmerülő költséget. Erre visszaírta, hogy nyugodjak meg, rendezve van minden, csak vegyem át. Erre most kaptam az email, hogy megérkezett a csomag. Szívás. Most azt csinálom, hogy kitöltöm a vámkezelési megbízást úgy, hogy a feladóra terhelem a költségeket, aztán meglátjuk mi lesz. VPID számot egyébkét 1 nap volt igényleni a NAV-os mobilappban.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest