- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #1940 üzenetére
Megérkezett a Firebat T2. Viccesen kicsi gép.
Egyébként teljesen jó, semmi idegesítő lassúság nincs benne. Böngészni lehet vele, videókat tökéletesen lejátssza. A beépített wifije elég lassú, egyrészt mert csak WiFi5-ös, másrészt nálunk az emeleten van a router, ez a gép meg a földszinten van. Ezt áthidaltam azzal, hogy rákötöttem egy Fenvi AX1800-as USB dongle-t egy hosszabbítóval, így már szupergyors lett. Kb. a 15-szörösére gyorsult, megmértem SpeedTesttel előtte és utána.
10 Mbps-ről felment 150 Mbps-re. Jó, hogy volt itthon ez a dongle, pont az egyik eladó gépemből szedtem ki.
A Windows-t újratelepítettem a Microsoft programjával előkészített USB telepítővel, ne legyen rajta semmilyen kéretlen kínai cucc. Ez a gép sem tud bootolni USB3-ról, fekete képernyővel belehalt. A hátulján lévő USB2-es aljzatról már ment a telepítés.
Szóval eddig elégedett vagyok vele, nem hiányzik a teljesítmény különösebben. A hangja minimális, csak nagyon közelről hallható. Ja és rájöttem, hogy azért nem tudtam eddig bekapcsolni a HDR módot 1080p 60 Hz-en, mert a TV-ben ki volt kapcsolva.
Amikor 30 Hz-re váltottam, akkor rögtön be lehetett kapcsolni. Most addig kapcsolgattam mindent, amíg jó nem lett, letöltöttem a HDR kalibráló programot, és most már nagyon szépen játssza le a videókat is.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #1940 üzenetére
Hirtelen felindulásból rendeltem innen egy Firebat T2-t (Intel N150, 16GB DDR4, 512GB SSD). Kuponnal 153,20 dollárba került, kb. 52 ezer forint. Gyorsan rendelnem kellett valamit, mert elkezdett felmenni a dollár árfolyama.
Persze miután megvettem, még találtam egy ugyanilyet kicsit olcsóbban, de most már mindegy, nem érdekel az a pár dollár. Sokat eladtak ebből a típusból, és az N150-esek között ennek a legjobbak az értékelései.
Nem fogja kiváltani a Ryzen 5700G-t, de majd meglátom, mennyire használható, aztán ha gyorsabbra vágyom, veszek egy rendes Ryzenes minigépet, ez meg megy a másik tévéhez, azt úgyis sokkal ritkábban használjuk, oda mindenképpen jó lesz.
Ha megérkezik, akkor majd beszámolok, milyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest