Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Lehet, csak belement a por.
a fém fedél csavarjait kitekerve valsz ki lehet emelni a lapátos-mágneses részt és kitörölgetni a port belőle akár valami alkoholos fültisztítóval. Aztán befújni szilikon sprével, mert az csúszósra szárad meg és nem ragad bele por. Anno thinkpad t61-ben többször sikerült így felújítani a ventit, mielőtt tényleg tönkrement.
Nem csír, nem olaj, nem wd40 zsírtaszító változat, hanem szilikon spré.Talán cn60 radial vagy blower fan vagy hasonló néven lehet amúgy. A google nem nagyon dob találatot 5v 0.1A (0.5w) fajtára. Ami hasonlónak tűnik, az 1.1W [link] más fordulatszámú lehet. Már a neten találtam miko-fan md5008hs képet olyanról is hasonló gépben, amire 0.25A van írva, szóval lehet az is jó. Az enyémben nem tudom milyen van, nem néztem még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Összeszerelve vagy darabjaiban eladó Ryzenn9900X új gamer setup..
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest