Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Itt tenném fel első körben a kérdésemet. Szóval, van egy lassan 8 éves Asus VivoMini UN45H mini PC-m. [link Gyakorlatilag csak tartaléknak van, és kb. havi egy alkalommal szoktam beüzemelni, amikor az aktuális havi Windows 11 frissítéseket felrakom.
Az utóbbi pár hónapban minden egyes indításnál, először csak a BIOS tölt be, az is default állapotban, a korábbi beállításokat nem megtartva, és az idő is 2002-es dátumot mutat, tehát ezek arra utalhatnak, hogy az alaplapi elem lemerülhetett.
Csakhogy fogalmam sincs, hogy hol van ebben az elem, már ha van egyáltalán.
Leszedtem az alját, és így néz ki:
Én itt nem látom, hogy ha van ilyen elem, akkor az hol lehet. Az SSD alatti részen biztos, hogy nincs. Itt van egy szétszereléses videó, ami ugyan nem ezt a típust mutatja(UN65H), de hasonló felépítésű a két cucc. [link] A videóban kb. 9 és 12 perc környékén látható, ahogy még jobban szétberheli, én erre már biztos nem vállalkoznék.
Viszont én a videó alapján, továbbra se látom, hogy hol lenne ez az elem, már ha van egyáltalán ezekben a mini PC-kben.
Szóval, ha valaki járatosabb ebben a témában, megköszönném a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ASUS routerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Asztali PC , i7 10700K , RTX 3090 24GB , 32GB 3600MHz , 1TB NVME , 1TB HDD
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest