Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz tlala #1842 üzenetére

Szuper! Akkor lehet azt kéne vennem? Laptopon vagy MINI PC n filózok azonos specifikációkkal amúgy. 2. gép lenne. A főgép újítást eltoltam az új genre mert hallom milyen szuper új procik és VGA-k jönnek akkor már arra váltok a biztos 4K reményében.
    Viszont rég kell egy 2. gép . Ismerősöm K6 ja is halk volt még (jól ment a 7840HS és a 780M páros) az új Heroes of might and magic Olden Era playtest alatt is (Highon FHD ba szépen ment!) de sokan azt mondják szar a hűtése és hangos. A K8 PLUS(A sima nem olyan jó állítólag hűtásbe) és a K11 fele terelgetnek de azok már sokkal drágábbak s csak a hűtés a difi igazából meg az AI részlege. 208e ért van K6 ezke meg 265-285e ... Nem tudom hmm. Már itthon de külföldön jobb ár van csak pl GmteK nél is csak 1 év gari van??? Banggood meg a Geekbuying, Allegro, TEMU s hasonlók meg kínai olykor megszívós, becsapós oldalak kevés garival nem? S ismerősöm gépe fél év alatt ért ide... logisztikai baki miatt az egyiknél. Most egy nagyon jó laptopot találtam pl de kínai windows 11 megy rá ... meg angol US a bill-e de az nem nagy gond meg úgyis lehet mini billentyűzetet kötni rá meg egeret. A WIN 10-11 a kérdés hogy angol vagy magyar lehessen akkor megérné csak pár hónapos gép s 16 colos a képernyője. Ugyanezen paraméterekkel mint a MINI PC nél csak sokkal olcsóbban. MINI PC vagy Laptop? :D Melyik melegszik jobban amúgy mostanság? :)

Új hozzászólás Aktív témák