Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
A k6 még nem a modernebb házú. Az m7, k8 plus (nem sima k8 mert az is olyan, mint a k6), k11 ami már az újabb fajta házukban van. Ezeknél van nagyobb rés és nagyobb méretű venti az ssd/ram oldalon. Szóval, valsz teljesítményben és egyebekben nem rossz, de lehet zajosabb a korábbi fajta házat használó gép a kisebb venti miatt.
Nekem m7 6850h és k8 plus 8845hs van. Teljesen egyformák a ház színét leszámítva, csak újabb procival van és az m7 4800-as, a k8 plus 5600-as ram sebességet támogat. Játszani nem próbáltam velük, csak azt néztem, hogy llm futtatáskor tényleg majd 2x gyorsabb a 780m integrált gpu a 680m-hez képest, játákban valsz nincs akkroa különbség.
Az nem tudom mennyire szempont - az m7 és k8 plus intel 226v lanos, nem pedig realtek. Ez mondjuk nekem jobban számít, mert én vmware esxi szervert is futtatok rajtuk és az nem támogatja a realtek lant
Normál használatnál valsz nem számít.Ja és még az oculink és 2 usb4 port nem tudom neked számít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Formula-1 humoros
- Autóhifi
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Svájci jellegű bicska eladó
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Normál használatnál valsz nem számít.