- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Multibit
üzenetére
a másik, icipici és eléggé zárt házú n100-asomnál meg full átterveztem a házat és egy nagyobb tömegű borda, plusz a másik oldalról beszívott levegő már vállalhatóvá tette. Bár ott az integrált ramnak nincs hőmérséklet adata, csak a gyári m.2 sata kamu hőmérős ssd-t mikor átcseréltem nvme-re, akkor látszott, hogy fő a feje

Azóta láttam, hogy valamelyik cég csinált másabb házú változatot is, valsz ugyanolyan elrendezésű alaplappal, amin több szellőzőrács volt.
Szal igazából tényleg nem sok kell nekik, de valami kell. Bár ssd-k közt is eléggé nagy különbség van. Amik nekem vannak kicsi ssd-k, azok közül a samsungok elégg forróak, a micron és kioxia ssd-k közül találkoztam kellemesen hűvösekkel jó teljesítmény mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ASUS notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest