Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Ixion77
üzenetére
ez valami új, én is láttam.
A diana eu storeból [link] vettem három m7 és egy k8 plust egyesével. Kb 2 héten belül megjöttek, nem mindig új akció kezdetén vettem. Néha úgy látom, hogy ha nagy aliexpress kampány miatt nagy a forgalom, akkor rátesznek még egy 20 eurós "szállítási" díjas plusz tételt, de ezt akkor beleírják a termék leírásának tetejébe. Ezt megúsztam, mindig előtte már rendeltem. Ja és néla euroban érdemes fizetni, ő azt használja, más pénznemről alis konvertálással megy és lehet rosszabbul jön ki, plusz a kuponok is sokszor euróban annyi egységűek, nem mindig váltja a kupont dollárról át, hanem 1:1. Ja és lehet hogy ezek közül is működik valami, de nem összekombinálható a másik akcióssal [link]
Kb 2 héten belül megkaptam. Első hét még eseménytelen, utána megjelenik hogy van már dhl követő kód és pár nap múlva franciaországban adják fel, onnan lehet már másnap itt van, ha nincs fennakadás vagy hétvége.
Most pénteken lesz black friday, asszem attól kezdve aktívak új kuponok.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest