- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szerintem jó, hogy felhívod a figyelmet rá. Én tavaly vettem kettőt, olcsóbbakat a gyerekeknek, de pl. nem csaptam felül a Wint, pedig gondoltam rá, hogy lehet akár fertőzött is. De felment rá víruskereső, ott a Defender is, szóval ha valami komoly gáz lett volna, már szól. Meg amúgy a gyerekek amúgy is minden szart leszednek, a kisebbnek nem is adtam rendszergazdai jogot a gépre.
Viszont, ha felül is csapod a Wint, akkor is kellenek a Driverek. Én most egy Beelinkben gondolkozom, és ott is a link a driver oldalukra, csak épp a víruskereső megszakítja a kapcsolatot, merthogy potenciálisan veszélyes weboldal. És akkor a BIOS-ról még nem is beszéltünk.
Többfaktoros azonosítás a fontos/pénzes dolgokra, más nagyon nem működik. Én nem biztos, hogy felülvágnám a Windowst, de egy offline full vírus scant futtatnék a gépen, és ha bármi gyanús, akkor még időben lépni. Szerintem önmagában a Windows újrahúzása csak csökkenti a veszélyt, de a driver és bios miatt nem lehet teljesen kizárni a fertőzöttséget.
Vagy vesz az ember nemkínai márkás eszközöket, és rakja össze a gépet maga.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép -50% Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- iMac 4k retina 2019
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest