- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
-
Hát egy elég undorító kis méregzsák amely egy gyári hőcsöves kis hűtőcske aminek a közepén található a venti(erre vonatkozik a méregzsák jelző mert tud iszonyat hangos is lenni)
Szerencsére ezt még csak akkor hallottam amikor BIOS reset nélkül másik procit próbáltam a lapba.Sajnos a lap kiképzése olyan,hogy csak csavaros megoldás jöhet szóba.
Valami ilyesmi hűtőm van 2db de az enyémek 775-re valók. -
rover45
őstag
Keresgettem most a leveleim között, de már nem találtam. Nem emléxem hol vettem, szerintem nem itt PH-n, inkább valami vatera-aprod-jofogas dolog lehetett. Egy komplett ITX-et hirdettek, amit csak azért vettem meg, mert ebben a házban volt és igen, ez csak ISK100
De nagyon szeretem
viperabácsi: Háttértárat cseréltem egy csendesebbre ezért volt ilyen káosz
Másolgattam a motyóimat, nagyobb fájlokat 85-90Mb/s-kel másolt
Annyit változtattam a házon, hogy az előlapi ledek már fehérek, illetve az elejébe 3.0-ás USB-t szereltem
De természetesen kulturáltan, roncsolás mentesen, visszaállítható módon
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elnéztél valamit, mert neki ISK100 van.
-
HookR
addikt
"beépített tápos
"
Mint minden thin Mini-ITX alaplap."van ilyen normál RAM méretűbe is?"
Nyákkal együtt 20mm-es magasság van meghatározva a szabványleírásban, amiben állítva nem férnek el a jelenleg elterjedt memóriamodulok, csak fektetve. Célszerű olyan memóriaformátumot alkalmazni, ami a lehetőségekhez képest minél kisebb területet vesz el a nyákon az egyéb alkatrészektől. Nem véletlen az SO-DIMM használata DIMM helyett. -
Mercutio_
félisten
Jaja, meg a másik is amit írtam
Normál ramos nincs ezekből, pont az a lényegük, hogy minél kisebb/laposabb lehessen az egész, és mivel kis helyre tervezték minél kevesebb hőt termeljen, ezért van notiram rajtuk (ami manapság már nem drágább az asztalinál) és ezért tudsz notiba való msata SSD-t meg wi-fi modult beletenni.
-
-
sb
veterán
Én most vettem Asus H81 ITX-et, sikerült olcsón hozzájutni, de a többi H81 lap elég fapados.
Ezen is csak 2db SATA port van és másik 2-3 lapon is ugyanennyit láttam. Az Asuson szerencsére 4db van.Persze egy netezős 1db SSD vagy 1 SDD+1 HDD konfignak elég, de mondjuk NAS célokra már felejtős sajnos.
-
Mercutio_
félisten
Ott valami flash vagy egyéb beállítási probléma lesz, elvileg a HW-s gyorsításból eredően fullHD videókat is csak 20-30%-os prociterheléssel játszik le.
Azt is tegyük hozzá, hogy az atom proci semmivel nem erősebb rpoci tekintetében mint az E-350, csak még az IGP-je is hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged