- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Anno én is próbáltam azt hogy kiváltom az asztalit notival, volt 12,1" subnoti ( jófajta) és volt erősebb 15,6" gépem is, de egyszeűen kellet egy asztali mert hiába voltak jó gépek ( a kis 12" mai napig visszasírom) de notit főgépnek egyszerűen nem bírotam ki. Mindig volt valami program ( játék, meló stb), vagy technikai nyűgöm ami miatt visszatértem asztalira.
Ellenben ott van mind a 2 hugom, mindkettően laptop van ők tökéletesen elvennek velük, film, net, suli, officolás tökéletsen megfelel, szal egyénfüggő, próbáld ki nyugodtan, de aztán nem egyere pár hónap múlva hogy milyen konfigot javasolnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest