Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz zed1983 #63478 üzenetére

Nem értek még hozzá, AM4-en nekem sem volt eddig semmi gondom, egyedül a Zen1-et hagytam ki, de én utána sem találkoztam a híres ram érzékenységgel sem. Sőt, szinte mindig extrém if, ram beállításokkal (és noname ram modulokkal is) toltam mindig. Soha nem volt gondom.

Rákerestem mi ez az MCR egyáltalán, azt találtam, hogy boot gyorsításra bekapcsolják.
    Még ha lassú maga a bios felület annál lehet gond a "HD" felbontású grafikus bios is, egyszerűen ilyen karakteres módban lassú egy rakás igpu, ilyennel én is találkoztam, hogy jobb volt kilőni a nagy felbontást.

Az viszont, hogy el sem indul elég gáz. Az már más probléma lehet, nem csak ezek a tüneti lassú felület/boot problémák... ott már konkrétabb hw/beállítási gond lehet. Utóbbinak viszont mindent defaulton hagyva azért nem kellene lennie. El kéne induljon egy gép összerakva és defaultra belőve.

(Nálam 8600G, 2x24GB DDR5-6000 és egyelőre egy A620M lap lesz. Később és/vagy másik gépbe B650M megy majd de most ezzel próbálkozom.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés