Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz sasNAXO #62187 üzenetére

Nem jártam még arra, ennyire nem volt komoly a dolog, csak ahogy kavarognak a lehetőségek úgy ez is bevillant már egyszer.

Még nem voltak desktop APU-k amikor nézelődni kezdtem. Minipc/noti lett volna lehetőség. Dvga-m sincs évek óta, az is csak opcióként jött, ha mégis kéne később akkor mi legyen a megoldás. Aztán közben már megjelent a desktop APU is, stb, stb... Minipc/mitx-nél én is inkább egybe raknám, mint külön. Csak itt meg már kezdek lassan visszakanyarodni a kisebb normál ház felé. :D Dvga+paneltáp is kiesik, mITX lap is csak aranyáron van egy-kettő.
    Kis gépet pedig úgy szerettem eddig is építeni, hogy nem volt benne se dvga, se rendes táp, azért hűthető legyen és összerakni se legyen rémálom.
    Úgyhogy, lehet, hogy marad a kisebb mATX cucc... főleg ha egybeborítom a szerverrel is. :)
    Ha már itt tartunk, újra megkérdezem kicsit módosítva: 2-3db 3.5" HDD-re és esetleg kisebb dvga-ra kisebb fajta mATX ház javaslatok? Múltkor HDD nélkül 1-2 tipp érkezett, ill. láttam a 400mm körüli másnak szóló tippeket de azt már kicsit nagynak találom. 300-350 közötti magasság/mélységig mik az opciók? (Egy kicsit alacsonyabb C3 Plus pl. jó lenne. :D )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés