- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
Nem tudom milyen pénzügyi kerettel indulsz, meg mennyire ragaszkodsz az itx mérethez, de ha nem akarsz sokat költeni szerintem Jonsbo C6 és microATX lap kombó is szóba jöhet, ha eladod a lapot meg házat össz 25-30ért lesz új kompakt házad+lapod max 20 ezer ráfordítással és mást nem is kell kicserélned.
Nekem is integrált VGAs a setupom van, én Jonsbo C6ra cseréltem a házat (20x27x30cm) 15000 forint újonnan. Egy microATX lapra cseréléssel megoldható az egész tök olcsón (25k körül tudsz venni 520as chipszetes új alaplapot 3 év garival, 40k körül indulnak az itx alaplapok), az ATX méretű táp is maradhat gyári AMD hűtővel. Ha mindenképp az itxre szavazol majd más megmondja mit érdemes.
-
Pista0001
addikt
A Silverstone Milo szériát nézd át, élére állítva nyerhetsz vele helyet, de tápot sfx-re kell cseréld, a gyári AMD hűtő meg akár be is férhet.
Ja, hogy on legyen, Chieftec IX 120 wattos paneltáppal úgy 40e körül van, de ahhoz kell alacsonyabb hűtő, vagy magas fedél a házhoz. Előbbinek a Thermalright AXP90-X36 nekem bevált (IX03, ASRock B550 itx, 5600G nálam), utóbbi kb 12e forint.
-
HUN_Sector
őstag
Szia.
Az egyik OEM termékcsalád több gyártó, több minőségű gépházában alőfordult. A táp azonban mindnél közös, egy 80+-os 150 wattos beépített típus.
(ha a zongoralakk előbetét nem tántorít el)
[link]
In win chopin volt az európai top kivitele, az Akyga egy alsó polcosabb minőségű megoldás, de a táp úgy tudtom mindnél ugyanaz és ugye az a lelke.Más:
Európában miért nem kapni ezt a vackot???! :'(
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged