- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Ez egy olcsó házikó. 9ezer Ft-ért vettem, és még egy 65W-os külső tápot is adtak hozzá, amihez volt egy belső ATX átalakító csatlakozó is. Ezt másnap eladtam 6k-ért, azonnal elvitték.
Szóval a ház rohadt olcsón megvolt. Volt beleépítve még egy kártyaolvasó is, de azt a 3,5"-os HDD miatt ki kellett kukáznom belőle. Így ez pont elfért. A Zotac ION ITX A-E verziós alaplaphoz jár egy külső 95W-os táp. Az alaplap már gyárilag így van kiképezve. Tehát a házban nincs táp!
A szerelhetősége szerintem megfelelő. Az ára miatt kicsit bátrabban "robbantottam" a dolgokat. (kártyaolvasó kuka, gyári szellőztető venti kuka, házikó tetejét kivágtam a rács miatt hogy kisebb legyen a szélzaj)
Előlapi kivezetések megvoltak gyárilag. Itt vettem anno, de a kép ellenére az USB és Audio Jack megvan rajta alapból.Üdv,
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged