Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Seep #58340 üzenetére

A Fractal Design Node 304 egész jó, persze ttól még olyan fractal design-osan sehogyse néz ki, viszont ennél is ugyanaz a "hiba", mint minden, nem szervernek szánt háznál, simán csavarozd be a vinyót, és nulla zaj vagy rezgéscsillapítást kapsz, mindez 50 ezerért még elviselhető is lenne, de akkor már tényleg csak egy tyúklépés a jonsbo n2, vagy veszek egy sima kolink satellite-ot, és mivel az egyszem vinyómből se fogok kettőt csinálni, a későbbi cserénél a bukófaktor is kisebb lesz, a kolink csak 19 ezer.

A CFI A-7879 V2-t már megtaláltam én is, ez is dizájnra egy arany középút, nem szép, de jó, viszont annyiért, amennyit ezért kérnek, még mindig a Jonsbo a nyerő, az Eolize SVD-NC11-4 már 12 éves fejlesztés, eladót se találtam, és akkor jön a következő faktor, asszony mondja, nem érti minek vergődök ezekkel, mivel házfelújítás van, és az ilyen eketronikai cuccok átkerülnek egy dedikált helyiségbe sokminden mással együtt, elvi lényege van a kinézetnek, és méginkább elvi lényege a hangnak. Ennek ellenére még mindig a Jonsbo a nyerő, egyelőre aközött, meg egy sima kolink között vacillálok.
    Viszont utóbbiba mehet jó magas cpuhűtő, sima atx táp, amivel kibékülök, és kész. Amúgy meg egy alis, delock vagy egy chenbro 4-es hdd caddy kell csak, és utána olyan házba vágom be, amilyenbe szeretném, szóval valahogy csak meg lehet ezt oldani...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés