- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Mercutio_ #5834 üzenetére
Persze nem zárja ki egymást a kettő, sőt azt mondom aki megengedheti magának vegyen egyet a nappaliba.
toldy
Az nagyon lol.
Jó hogy nem egy HD 8970-es kártyát tesznek a tesztbe.
Jaj szegény cpu.
Hát még jó hogy szegény, mit vártak tőle.
Na ezért nem szeretek az ilyen olyan oldalak tesztjeinek hinni, mert mindig valami hiper super ötlettől vezérelve olyan konfigot állítanak össze hogy még az én hajam is égnek áll.Street Fighter 4 értéket néztem elsőként a tesztben, mert azt anno én is teszteltem az Asus lapommal.
Nálam kb. 22 Fps-t tudott az integrált HD4250-el ugyanezen beállításokon/felbontáson a 640-es procival. Hawk-al kiegészítve 205-öt.
Nekem ezek az eredmények nem mérvadóak csak megemlítettem hátha valakit érdekel, mint összehasonlítási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest