- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
En is lattam ezt, csak azert nem.ajanlottam neki, mert a gyarto ceg honlapjara ramenve, ott van ennek az "S" nelkuli valtozata es annal beleirtak hogy 55mm magas huto mehet bele, ami meg kenyelmesen tud maganak levegoz keringetni. Persze eloben nem tapogattam, lehet az ssd talca miatt irjak, de mivel max 85 mm az egesz haz nem biztos hogy alaptalan.
Tenyleg fontos a huto tipusa, mert egyebkent vannak alacsony hazak teljesen passziv hutesre, amiknel a haznak adod le a hot hocsovekkel, csak persze akkor kuka a mar megvasarolt alpine passive...vagyis mehet hardveraprora eladasra, mert ez tuti.nem romlott meg. XD
Es persze az ilyen hazak kozul sem olcsok.
Ezert biztam benne hogy mond valaki valami okosat az IX-01Bre magasitassal, mert ha velefer akkor a kovi irodai pchez az fpg kelleni nekunk is. XD
Amugy en meg arra is gondpltam hogyaz alpine passive eseten dremellel szepen megvagni egyenkent a lamellaknal...ezaltal a szabad terbe kerul az utolso 5-10 mm, tehat javulhat a holeadas, ugyanakkor mivel ez mar a lemezek vege, remelhetoleg nem.melegszik 45fok dole hogy hivatalosan baleset veszelyesse valjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged