- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #49342 üzenetére
Hát itt van még mellettem a 2500k-m 4,2-n idle/netezés 30°C és játékban sem megy 60 fölé, és tök egyszerű Thermalright True Spirit 120M BW van rajta. Ezért furcsa nekem ez a hőfok, amit a jelenlegi produkál.
Múlt héten hozta be kollégám a gépét 9600K, az is alapon 30, és 55 terhelve.
-
valakky
aktív tag
válasz
akkor nagyon kifogtam a az enyém 2500k-t, mert alapfeszen megy a 4,2 ghz, max 65 fokkal intel burn test-el, léghűtésen. sőt, sokáig nem is használtam játékra, max x264-et kódoltam rajta, aztán egyszer fura volt egyszer, hogy nem hangosodik még mindig a hűtő, úgy volt 75 fokon, a venti meghalt és csak a házventi fújta a lamellákat. és kb. 5 éve nem volt akkor már újrapasztázva se.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Nem tudom, én most váltottam 2600k-ról, nálam vízzel játék alatt 55-60 fok körül mozgott 4,2 Ghz-en. Small FFT-val 65 fokig tudtam felvinni. Volt több példány is kb mindegyik ugyanilyen, max a feszekben meg az órajelben voltak apróbb eltérések.
Most 8600-am van, ez már sokkal jobban melegszik 65-70 fok játék közben úgy, hogy kevesebbet fogyaszt, mint a 2600k. Egyszerűen szar az IHS. Gondolkodom egy direct die coolingon, de nem tudom megérné-e a +5-6k-t a hozzá szükséges foglalat keret, azért a hőfokok még elfogadhatóak ha vízhez képes még egy kicsit sok is.
Mclovin
Ha felülre be tudsz tenni egy ventit én én ennél a hűtőnél megpróbálkoznék a helyedben egy ilyen setuppal:
Két oldalról hideg levegő be, fentről meg a meleg ki. Lehet javulna pár fokot a CPU, és így lehetne csökkenteni a fordulatszámon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest