- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
AxBattler #42731 üzenetére
Jó kérdés, én januárban vettem aqua-ból, fekete metis classis és ilyet kaptam, én is meglepődtem, mert nem tudtam, hogy volt egy kis ráncfelvarrás.
Az ablakot még nem rögzítettem, nincsen benne semmi
még most agyalok rajta, hogy mi legyen, mert a hagyományos plexi az olyan fosch, hogy azonnal tele lesz mikrókarcokkal, edzett üveg vastag (min. 4 mm) és ráadásul nem csinálnak 37 cm átló alatt (megkérdeztem....), szóval most vadászok céget, ahol méretre vágva is készítenek Optical HC-s plexit, ami egy karcálló bevonattal van ellátva, 1 vagy 2 oldalon.
Még az is megfordult a fejemben, hogy sima 2mm-es ablaküveget rakok bele, csak az nem annyira biztonságos, ha neadjisten törik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged