Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Ispy #37353 üzenetére

Szerintem meg nem csak a terheléstől függ, hogy bekapcsol-e hanem a táp belső hőmérsékletének is el kell érnie egy bizonyos magasságot.
    De az is lehet, hogy pár hónappal a gyártás megkezdése után úgy döntöttek, hogy tolnak picit a limiten, és elég ha csak 50-55 fokos belső hőmérsékletnél kapcsol be a venti. A korai modelleknél még mást mutatnak a tesztek és szerintem ezért, mert ott még alacsonyabbra volt belőve a határhőmérséklet/terhelés/fordulat hármas... de lehet rossz a logika, nem értek hozzá. Viszont ha így van akkor csak kitolták a dolgot, ami egy még csendesebb PSU-t eredményez, ahol a hőmérsékleti értékek még mindig a biztonságos tartományon belül vannak.

Nekem most nagyon nem hiányzik egy RMA, főleg nem feleslegesen... :) de hátha mondanak valamit a szakik, esetleg itt Dura vagy a hozzáértőbbek. :R

Azt még gyorsan hzzátenném, hogy amikor 100%-on járatom a vasat (IBT vh+Heaven extreme preset) akkor sem érzem úgy, hogy túlmelegedne, vagy valami iszonyat nagy hő ömlene ki a felső (egyébként igen sűrű) furatokon. Szóval simán el tudom képzelni, hogy ez így, még 360 watt fogyasztás környékén is normális. (már ha hihetünk a HWInfo-nak)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés