Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

nagyúr

válasz alcsa #35780 üzenetére

Hát ezt még nem tudom megmondani, mert még nem tudtam tesztelni. De tételezzük fel csak egy lyukat vágatok a tetejébe:
    - akkor nem tudom meg soha mi lett volna, ha két lyuka van
    - jelenleg egy rövid kártya van benne, aminek elég egy hátsó lyuk, de később belekerülhet egy hosszú kártya is, akkor meg már jól jöhet az első is
    - ha már belepakolok egy extra ventit (vagy kettőt), akkor a vgan lévő venti utánzatot nem akarom a házba látni, talán a kettő jobban kiszívja majd a meleget, mint egy
    - az én igényeim speciálisak, mert nincsen szükségem a csatlakozókra a tetjén (így egy pár kábeltől megszabadulok), és hddre sem, így annak a helye is felszabadul, igaz a kivágás után is be lehet tenni a hdd tartót, sőt így az is tud szellőzni ott
    - minden átalakítást, eredményt tervezek egy blogbejegyzésbe majd összefoglalni, de jelenleg is kb. 10 csomagot várok még a világ távolabbi és kis hazánk közelebbi részeiről, szóval még a sztori elején járok, lesz majd január vége is, mire összeáll minden

• Csokilama

tag

válasz alcsa #35780 üzenetére

Konkrétan 2x annyi levegő :DDD
    Így fent 2x120mm szívja befele lent pedig a táp és hátsó 120 venti pedig kicsivel kevesebbet fúj ki. Ami pozitiv nyomást eredményez, azaz amennyiben a felső 2 ventin van porszűrő akkor a gép nem szívja tele magát porral az apró kis lyukakon.
    + Egyszer nekiesel a vagdosásnak akkor már nem kerül sokba a 2. lyuk.

Úgy néz ki olcsón sikerül szerezni egy Gainward GTX 1070 Phoenix karit.
    90%, hogy leszedhető a ventik+burkolat az alap hűtő leszedése nélkül(garimatrica) így csak 2 slot(egész pontosan 36,7mm) ami mesésen elfér viszont hátul a hőcsövek kilógnak. Ami nem stresszel túlzottan mivel már úgyis lyukas az előlap :B
    Ezzel teljesen kimaxoltnak tekintem a Metist

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés