- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Felszáll lassan a köd és kezdem megérteni, azt amit olvasok a termékleírásokban. Hála nektek! Egyre inkább a belső táp felé hajlok.
A Cooltek U1 ajánlásod teljesen rendben van a kiragadott mondathoz. Lehet én misztifikálom túl és ezért nem lelek olyan kisméretű dobozt, amire ha ránézek, akkor üvölti, hogy vegyem meg. Az általam linkelt Sharkoon az pont ilyen, csak kicsit, hmmm... molett.Tehát olyan kicsi ház, ami nekem nagyon tetszik is, na az nincs az általam még elérhető árküszöbön belül.
A másik a táp és csatija. Nyilván kisebb összméretű a DC csatis felépítés, de időtállóbb lehet egy ATX tápra épülő rendszer. Meg azt a fránya adaptert sem egyszerű mindig eldugni. A laptoposok is gyakorta utálják ezt a részt a mobilitásban. Meg én a hagyományos 24 pines alaplapokat néztem ki. Gondolom hasonló megfontolásból, mint tápos dolognál. Ha esetleg elhalálozik a DC, akkor várhatok eleget tizenpárezer pénz ellenében, mire megjön esetleg külhonból az új, még ATX tápot egyet leveszek a polcról, amíg mondjuk aprón nem esik gombokért egy pöpec és csendes táp. Ez csak ilyen öreges önmegnyugtatás
2,5"-os WD red noti vinyót néztem ki én is. Egyrészt épp a kisebb zajforrás miatt, és azért red, mert a FreeNAS is ezt ajánlja. Másrészt meg egyelőre egy 500Gb-os WD kerül első körben bele, mert a délelőtt folyamán ezt sikeresen kiürítettem, tehát nélkülözhető, valamint a lemezeim közül, ennek a legnagyobb az olvasás/írás/elérési mutatója. A terrás samu olvasásra súlyos százalékokkal lemarad tőle. A meglévő 2.5"-os lemezek 72-86%os kondícióval bírnak és a freenas szoftver erre eléggé kényes. A WD-t mindenesetre ma még berakom és megpróbálom összehozni a média szervert meg a hálózati meghajtót a közös munkákhoz. Vagyis elverem az időt hülyeségekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest