Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz AxBattler #24590 üzenetére

Köszi! Az még szintén folyamatban van (értsd halvány lila fingom sincs :DDD ). Épp szab.tam-mal agyalogtunk ezen a barkács topikban is. Mondjuk kifújó ventiket nem szoktam soha használni ennél sokszorta erősebb gépeknél sem, nemhogy ennél, de nyílásokat azért tervezek még.

Gondolkodom a tető és az alj kimarásán függőleges "átszellőztetéshez" (a tetőben szinte biztos vagyok, hogy megcsinálom (ide tervezem ugyanis a passzív 750Ti költöztetését), az aljában már annál kevésbe). A hátfalon nem nagyon maradt hely, vagyis félő volt, hogy törik a fa, ezért nem gyengítettem tovább, oda ezért nem került szellőzőhely.

Ezektől függetlenül van még egy ötletem, hogy az oldallemezek szerepét ilyenekre bízom (még nem tudom melyik tetszik a legjobban), így nem kell szétszednem a vázat újabb marásra és a "kiszellőzés" is meg van oldva. De ezeken még agyalok. Két hét múlva jutok újra a marógéphez, addig van időm agyalni. Mondjuk most csak a venti-helyeket és a hátfal "lyukait" martam géppel, a többi anyag egy régebbi manuális darabolás eredményei, azok azért csúnyábbak. :B

Előre (ha teszek egyáltalán) 4 darab venti megy, már csak pusztán esztétikai okokból is, meg azért is, mert így álmodtam meg. :P De egyelőre elég az az egy darab venti is ami a tápban van. A hőfokok eddig tök jók, bár ugye nem is egy túl erős gépről beszélünk.

Ja és még természetesen a színe is változni fog, nem marad nyersen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés