- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
AxBattler #24590 üzenetére
Köszi! Az még szintén folyamatban van (értsd halvány lila fingom sincs
). Épp szab.tam-mal agyalogtunk ezen a barkács topikban is. Mondjuk kifújó ventiket nem szoktam soha használni ennél sokszorta erősebb gépeknél sem, nemhogy ennél, de nyílásokat azért tervezek még.
Gondolkodom a tető és az alj kimarásán függőleges "átszellőztetéshez" (a tetőben szinte biztos vagyok, hogy megcsinálom (ide tervezem ugyanis a passzív 750Ti költöztetését), az aljában már annál kevésbe). A hátfalon nem nagyon maradt hely, vagyis félő volt, hogy törik a fa, ezért nem gyengítettem tovább, oda ezért nem került szellőzőhely.
Ezektől függetlenül van még egy ötletem, hogy az oldallemezek szerepét ilyenekre bízom (még nem tudom melyik tetszik a legjobban), így nem kell szétszednem a vázat újabb marásra és a "kiszellőzés" is meg van oldva. De ezeken még agyalok. Két hét múlva jutok újra a marógéphez, addig van időm agyalni. Mondjuk most csak a venti-helyeket és a hátfal "lyukait" martam géppel, a többi anyag egy régebbi manuális darabolás eredményei, azok azért csúnyábbak.
Előre (ha teszek egyáltalán) 4 darab venti megy, már csak pusztán esztétikai okokból is, meg azért is, mert így álmodtam meg.
De egyelőre elég az az egy darab venti is ami a tápban van. A hőfokok eddig tök jók, bár ugye nem is egy túl erős gépről beszélünk.
Ja és még természetesen a színe is változni fog, nem marad nyersen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest