- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SQX_Barto #22419 üzenetére
Szerintem is hatékonyabb lenne egy toronyhűtő, de ahogy írtad is, mindenki azzal főz ami van otthon.
Nem kizárt hogy később beruházok egyre, de az biztos, hogy nem most lesz. Tegnap néztem, 30-35 fokos volt a proci ezzel a hűtővel, meg a 8 centis Noctuával rajta. Szerintem ez elég jó.
Tápot pont cseréltem, mert előtte SFX volt, ebbe meg vettem ATX-et, aminek meg szinte minden ágát, minden csatiját felhasználtam a sok vinyó miatt. Ezt tudtam előre és nem láttam értelmét emiatt a moduláris tápnak.
Jelenleg elég csendes a gép, az egyik vinyót kihallom, de az sem fog sokáig benne maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest