- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
SFX tápok: nehezen beszerezhetőek, de úgy tűnik lassacskán javul a helyzet
plAz az Aerocool ház elrendezésileg nem túl szimpatikus, sőt...
A Codegen mITX ház tápja még a szokásos minőségüket is messze alulmúlja. Xbitlabs-en volt róla teszt (mustek mx31 néven futott a tesztben), elég lesújtó véleménnyel voltak róla.
Én egy hete vettem egy Point of View Tokyo ház+tápot 11.2k-ért. A ház a külsőt leszámítva meglepően jó, masszív, szokásosnál vastagabb acél, de lekerekített élek; elég tágas; ODD-HDD részleg kiakasztva és hátra-fölfelé húzva kiszedhető a házból könnyebb szerelés érdekében; benne 180W-os PFC-s táp, az átmatricázás miatt sajnos nem tudni kitől, tömege viszont van, ami jó jel; ventije kicsit magas fordulatszámon jár, bár átlag-olcsótáphoz képest nem vészes, halkabb -50PNF FSP-nél is, de SeaSonicommal természetesen nem veszi fel a versenyt.
Amit még érdemes lehet megnézni, az a Spire Powercube SPM210B. Sajnos egyre nehezebben beszerezhető, nekem pl. 2-3 hét érkezést mondtak mindenhol; tápja 300W, PFC-s, a ház kicsivel jobban néz ki és kisebb, de ODD és HDD része fix, táp és proci között kisebb a hely.
Szerk: látom Osibaa is írt közben
ahhoz kiegészítésül:
- JCP-vel már nem emlékszem, mi bajom volt, talán az, hogy elöl keresztbe nem-szabvány méretű táp volt benne 40mm-es hangos ventivel. A venti hője a házba kerül vissza.
- Tt E-Q-ról vegyesek voltak a tesztek. A váza ugyanaz, mint a Spire SPM210B, elő- és oldallapok, valamint táp más. A tápot pár oldallal ezelőtt írtam, hogy kiderítettem, hogy ki gyártja, nem voltam elragadtatva, nem valami jó hatásfokú táp. Emellett néhány tesztben meg is jegyezték, hogy hangos.
- A DTK átmatricázott CFI. Ebben SFX-nek kinéző, de nem szabványos táp van.
- Abban a CFI-ben, mint ahogy az elsőnél írtam, nem-szabvány, elöl keresztbe táp-elrendezés, hangos 40mm-es ventivel.
- Spire-t meg feljebb írtam. -
Osibaa
senior tag
Nekem se tetszik az a ház, ahogy user137 is írta, elég fura az elrendezése.
Ha a kocka házak tetszenek, akkor ezeket ajánlom a figyelmedbe (ezekben van táp is):
JCP MI-101
Thermaltake Element Q
DTK CAS-8889QAC
CFI A8989
Spire Powercube
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Parfüm topik
- Hardcore café
- Netflix
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged