Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Látom többen is tervezgettek egyedi vagy moddolt házat. Célszerű nem a lehető legkisebbre tervezni a házat mert a beköltözésnél sok buktató lehet. Az egyik a kábelezés, a másik pedig - részben pont a kábelezés miatt - a szélzaj. Az én házam már készen van (és meg is mérettetett az MTH-n
), annak a tapasztalatai alapján írok. A fölső résszel nincs nagy gond, alul viszont éppen hogy elférnek a kábelek, a levegő alig tud átkászálódni köztük ezért sokkal hangosabb mint amire számítottam. -
Pista0001
addikt
válasz
üzenetére
7-esnél az energiagazdálkodáshoz nem kell(ett nekem soha) nyúlni, mennie kell a CnQ-nak ha BIOS-ban engedélyezve van. A proci szorzónak célszerű lehet utánanézni.
zodo: a proci szorzó variálása a CnQ, a ventiszabályzás más téma. Egyik barátomnak van MINIX lapja, de jó kacifántos a ventiszabályzás beállítása arra emlékszek.
-
Pista0001
addikt
Hali!
Silverstone SG05/SG06 tulajok figyelem! Van egy NT06 Evolution hűtőm, meg is keresett vele kapcsolatban egy kolléga de nem tudtam neki mit mondani a teljesítményéről mert én végül nem használtam mert nem volt jó oda a hova szántam. Lenne kedve valakinek kipróbálni hogy mégis mit tud? A gyári oldalán csak alsóventis ATX tápokhoz van ajánlás, arról nem tesznek említést hogy alsóventis SFX táppal mire képes. Biztos befér mert a kis SUGO-kban ugyan annyi hely van a procihűtőnek mint a nagyokban. Ami egy kis gondot jelent az az hogy nincs hozzá 1156-os rögzítőm, csak AMD-hez és 775-öshöz való, mert ez még régebbi darab (az újabbakhoz adnak 1156-ost is).
-
Pista0001
addikt
Üdv urak (és hölgyek?)!

Pár hónapja én is mini-ITX tulaj vagyok, de csak kb 2 hete tudok a topikról, Kisza25 kolléga invitált. Azért írok ilyen soká, mert van egy olyan rossz szokásom hogy mielőtt írnék elolvasom a topikot.
A konfig: DFI LanParty MI P55-T36, Intel Core i5-760@2800/3460, CSX CEC3-1600 2*2 GB@1333, Sapphire HD5770 Vapor-X, 250 GB Samu belül, 500 GB Seagate e-SATA-s külső házban, noti DVD író, Gaba MC6800 táp (SFX méret csak nem 100 hanem 120 mm a hossza, 450W csúcsteljesítmény). Megvan már az új táp is (Be-Quiet SFX power 350), de az majd csak az MTH után kerül a házba. Ja, a ház pedig egyedi, itt megismerkedhettek vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), annak a tapasztalatai alapján írok. A fölső résszel nincs nagy gond, alul viszont éppen hogy elférnek a kábelek, a levegő alig tud átkászálódni köztük ezért sokkal hangosabb mint amire számítottam.

A konfig: