Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz viperabácsi #24005 üzenetére
Ja, valamiért az volt bennem, hogy egy mITX Csifit akarsz venni. Kicsit sok itt mostanában a forgalom...
Teljesítményre szerintem jó az a táp, de nem szabványos méretű, és úgy nehéz lesz házat találni hozzá. Vagy elnéztem, és TFX?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sysrq
őstag
válasz viperabácsi #23988 üzenetére
Szia!
Látom képbe került a hirdetésem, elmondanám mit vitt a tápegység. Egy A75-ős alaplapban volt társul egy A4-3400-al, egy SSD, egy noti HDD (7200), meg egy 3 TB-os WDvel. Ezzel még a Half Life 2-öt is játszottam. Az tény hogy a tuning pláne a fesz. emelés még csak meg sem fordult a fejemben, és az FM2 + A10-5800 el sem indult vele. De az AMD 65 Wattot ír az Intel meg 54 Wattot, ami még kevesebb is. Kár hogy nem vagy Budapesti, felajánlanák egy próbát.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Goose-T
veterán
válasz viperabácsi #24144 üzenetére
Aztán ez meg hogy jön ide? AM1-es konfigról volt szó.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
fogtunder
nagyúr
válasz viperabácsi #24177 üzenetére
ezt a lapot néztem már az Intel LAN miatt, azért nem voltam biztos benne, mert semmilyen GB cuccom nem volt eddig.
az elite 130 volt a másik versenyző a Core V1 mellett, viszont nem tetszik annyira, de utána olvasok, hátha meggyőz valami.
köszi
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz viperabácsi #24179 üzenetére
nekem egy Samsung 840 120GB van, azzal elégedett vagyok, annak ellenére, hogy ment az elején az ekézés a TLC miatt, közel 2 év napi szintű használat mellett (laptopban, sok hibernálással) 95%-os.
-
rover45
őstag
válasz viperabácsi #24221 üzenetére
Van jelenleg is egy Antec ISK100 házam otthon Nagyon szeretem, most épp a szüleim használják
Abban egy i3-3220T van és szerintem értelmes zajszint mellett ennél komolyabb dolgot nem is kell beletenni ebbe a házba
De szeretnék valami komolyabbat, amit szívem szerint szintén némának építenék.
Annyiban adok igazat az atx tápnak, hogy idővel szívesen tennék bele valami komolyabb vga-t, bár egyenlőre tökéletesen elégnek érzem az integráltat magamnak.
Az atx táptól csak a hangja és az esetleges többletfogyasztás riaszt vissza.
Itt a [link] a paneltápos Prodigy-ről -
rover45
őstag
válasz viperabácsi #24263 üzenetére
Oh, világ életemben Asusos voltam/vagyok Nagyon szeretem a cuccaikat és soha semmi holmijukban nem csalódtam eddig Máig van egy tusl2-c lapom, benne egy 1740re húzott Cerkával, meg egy Asus iPanellel, imádom
Valójában Asrock holmim nem volt soha, mint most ez a H77M-ITX, de nagyon nagyon pozitívan csalódtam benne, jobb vételnek érzem, mint a P8H77-ITXet újonnan
Gigabyteom sem volt soha, talán max egy billentyűzet
Előítéletes vagyok a Gigabyte márkával, pedig belegondolva okom nincs ráDe ez szerintem így van rendjén, hála az égnek különbözőek vagyunk
-
rover45
őstag
válasz viperabácsi #24265 üzenetére
Jól hangzik Gondolom nem akad sűrűn
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz viperabácsi #24263 üzenetére
Köszönöm
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz viperabácsi #24270 üzenetére
Most venném, sajna csak ennyire van keret. Eredetileg is egy i3+GTX 750 TI+8GB RAM-ot terveztem, de nekem az i5 jobban tetszik.
Az asztali jóval erősebb lesz(SSD, i7, GTX 660 > ezt tartom meg). -
rover45
őstag
válasz viperabácsi #24298 üzenetére
Próbáld https helyett http-vel, [linkelem]
Amúgy is töltöttem fel mai képeket Lecsiszoltam a festéket az házról és hála az égnek, találtam itthon egy egész flakon alapozót, így le is tudtam alapozni.
Arra gondoltam matt fehérre fújom és mivel találtam itthon egy matt, akril lakkot is, szerintem az lesz a végső réteg rajta
Hülyeség fehérre fújni szerintetek?Más: a 3,5" helyre szeretnék egy előlapi kártyaolvasó+usb hub dolgot venni. Elég egy usb csati az elejére, de az 3.0 legyen, ahogy a kártyaolvasó is. Kis keresgélés után erre akadtam. A csatlakozót nézve a kártyaolvasója is 3.0 felületen csatlakozik.
Továbbá szükségem lenne egy msata -sata átalakítóra. Vettem az előző gépemhez egy msata ssd-t, de azt nem vitték el a géppel, így beüzemelném. Bármilyen márkátlan jó a célra? Vagy van valami, amire figyelnem kell? -
félisten
válasz viperabácsi #24440 üzenetére
Wireless-Bolt esetleg?
Ehhez a konfighoz szvsz elég a 120W-os pico is (+ noti adapter)."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz viperabácsi #24442 üzenetére
Passz, ez a bajom nekem is a pico-val, és paneltápokkal: nem találok normális töltőt, amit nem kellene buherálni, csak rádugni, és biztosan vinné a rendszert max. terhelésen is.
(#24445) zed1983
dGPU-s rendszerbe én minimum a 160XT-t venném.
Normál, nem "T"-s Pentium-ot picit alulfeszelve közel ugyanolyan fogyasztás érhető el, mint a "T"-s procikkal - ezért nem adnék ki plusz pénzt."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Gabesz26
senior tag
válasz viperabácsi #24442 üzenetére
Szerintem Dell DA-2-t lenne érdemes keresni hozzá, használtan elég jó áron mennek. Ár/értékben szerintem annál jobbat nehezen találni (érdemes ezt elolvasni, ha volt már akkor bocsánat)
Láttam sokan kerestek pico+külső tápot, nekem lehet lesz egy eladó 160-XT + Dell DA-2, ha valakit érdekel keressen meg privátban. Azért a feltételes, mert megvan már az utód egy HDPlex 250W HiFi + lin. táp személyében, de nem várt nehézségek adódtak és nem volt még időm összerakni, addig pedig nem akarom ezt eladni. Holnap estére válik biztossá
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz viperabácsi #24449 üzenetére
Nekem tetszik, az adatlapja is biztató, de más nem volt tőle elájulva. Inkább a 160XT-t venném.
(#24450) imibogyo
Ha találsz rövid M.2-est, jó áron, akkor persze nem gond.Z87-tel kapcsolatban meg... meh. Belegondolva csak a VRM-hűtés, és a jobb audio lenne számomra az igazi előny, tuningot nem tervezek, szóval nem biztos, hogy nekem megérné. Egyenlőre önmarcangolok.
(Wifi is hasznos lehet, de a driveren kívül nem találom, hogy milyen szoftvert adnának hozzá, és hogy hogyan lehet vezérelni? )
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz viperabácsi #24470 üzenetére
(ez melyik bontó volt?)
-
törölt tag
válasz viperabácsi #24472 üzenetére
egy kerület/utca esetleg?
-
Gaben01
őstag
válasz viperabácsi #24470 üzenetére
Köszönöm a tippet.
mintAdarab: erős a gyanúm, hogy Szeged
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
rewolt
csendes tag
válasz viperabácsi #24493 üzenetére
Hát öööö. Azért ez nem az a kategória amiről beszéltünk,de nagyon szép konfig.
Szeretnék 100 forint alatt maradni a lappal és procival. -
rewolt
csendes tag
válasz viperabácsi #24498 üzenetére
Meg néztem , de szerintem karcsú lenne ez a 2 mag. Tudom HT, de egy játék ki tudja használni a HT-t?
-
CharlieDrop
veterán
válasz viperabácsi #24498 üzenetére
Szia
ehhez a konfighoz mekkora táp kell?
Üdv
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
zed1983
őstag
válasz viperabácsi #24547 üzenetére
Az szinte ugyan az mint a Pico PSU 160XT nem?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
trufa12
addikt
válasz viperabácsi #24611 üzenetére
Köszönöm a választ
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
imibogyo
veterán
válasz viperabácsi #24608 üzenetére
Igen emlékszem rá. Már akkor is tetszett a világos-sötét kontraszt.
(#24614) mintAdarab: köszi a tippeket és hajrá. Várom a képeket. Már én is tervezem a következőt, hogy az már ne egy ilyen összedobott valami legyen, hanem jól átgondolt alapos munka. Erre annyira kevés időm volt, hogy "on the fly" ment a tervezés és gyártás, nem készült még egy 3d-s skicc sem előtte, meg is látszik van amit már most máshogy csinálnék, pedig még be sem fejeztem. Lehet előveszem valamelyik régebbi 3d-s tervemet.
-
Ispy
veterán
válasz viperabácsi #24652 üzenetére
Nekem Palit Kalmx GTX750ti-m van és ennek az ajánlott tápja 300W min.
Itt ki tudod kalkulálni, hogy mi az ajánlott méret, ettől függetlenül lehet, hogy elviszi, nagy terhelés mellett nagyon maxon futna szerintem.
Nekem csak SSD-van benne és így 286 Watt jött ki (igaz 750ti-t nem találtam, csak 760-at).
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz viperabácsi #24656 üzenetére
Nem tudom, a weboldalon ezt írják, gondolom a táp soha nem fog leadni pont 300-at, legyen mondjuk 80%, tehát az már csak 250, ebből ha leveszek mindent, akkor lehet marad benne 50-60 tartalék, szóval nem azt van, hogy az alatt nem megy, csak ez az optimális.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
flashpointer
őstag
Egy csomó helyen ki lett már beszélve miért írnak annyi ajánlottat.
Nekem is az i3 55w+gtx 750-et egy 160w-os táp viszi ami 12v-on 10A-t ad le és nagyon jól elvan.
Úgyhogy ezért remélem hogy az ugyanilyen paneltáppal is ugyanígy el lesz (: -
HookR
addikt
válasz viperabácsi #24662 üzenetére
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
félisten
Ezt pontosítsuk: a legtöbb gyártó nem rak rá, viszont pl. a Giga rakott tápcsatit a GTX750Ti OC Windforce-ra:
-
flashpointer
őstag
válasz viperabácsi #24678 üzenetére
Szerintem azt csak csökkentett teljesítményű CPU-val vinné el, de próbáld ki mert engem is érdekel
-
flashpointer
őstag
válasz viperabácsi #24681 üzenetére
Igen de azt nem írta mekkora felso fogyasztás volt neki engedélyezve a biosban mert egy 55-set is lehet 35-re korlátozni.
-
Polllen
nagyúr
válasz viperabácsi #24683 üzenetére
Szerintem ilyen amd vga nincs.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Mercutio_
félisten
válasz viperabácsi #24683 üzenetére
A sima GTX 750-től is 30%-kal elmarad a HD7750 DDR5 és az a legnagyobb amin nincs tápcsati. Ebben a fogyasztási osztályban most durván lelépte az Nvidia az ATI-t.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fogtunder
nagyúr
szerintem a gyári túlhajtás miatt, az Asusnak is van nem OC verziója tápcsati nélkül, a Gigának szintén. lehet, hogy bebiztosítják magukat, ha esetleg az átlagosnál nagyobb feszültséget kellene adni a GPU-nak, ami már lehet pont határérték.
-
HookR
addikt
Max load-nak a Z3-ATX-200-nál is 8A van megadva, mint a PicoPSU-160-XT-nél. 96W elég karcsú, ha a kiszemelt CPU és VGA TDP-jét nézed. Ha ragaszkodsz a procihoz, akkor esetleg egy fogyasztásmérővel kipróbálhatod, hogy mennyi a tényleges fogyasztás és szükség esetén alulfeszeléssel és/vagy a fogyasztási limit maximalizálásával belőheted a megfelelő paramétereket. Lehet, hogy ideig óráig járathatod a tápot a gyári specifikáció fölött, de az semmiképp sem a hosszú élet záloga, csak saját felelősségre...
-
félisten
válasz viperabácsi #24710 üzenetére
Ja, pofás ház, XBOX alternatívának tök jó!
De nekem most inkább az Antec ISK600 tetszik."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Patice
nagyúr
válasz viperabácsi #24746 üzenetére
OK. Köszi!
Amit flashpointer írt, arra még ránézek.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Goose-T
veterán
válasz viperabácsi #24766 üzenetére
Nyilván jó, mert nincs a táp az alaplap felett, pont arról beszéltem, hogy az a hülyeség.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
fogtunder
nagyúr
válasz viperabácsi #24901 üzenetére
A hűtést hogy tervezed? Csak mert az X360 hűtése alapból elég fos volt, de legalább nagyon hangos.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz viperabácsi #24906 üzenetére
Köszi a választ.
Az még jobb.
Unobxing vidit nem találtam pedig kerestem... Antenna az gondolom hagyományos a leggyakrabban használt antenna kell hozzá igaz?
Illetve a pulzálós dologra ezt leltem de nem tudom mire fel pulzál így. [link]
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz viperabácsi #24908 üzenetére
Okksa. Köszi.
(#24909) zed1983:
Hát most gyorsan meglestem mi ez. Jó ez a Philips részen. Nem is tudtam hogy ilyen keményen nyomják az ipart.Kíváncsi leszek hogy milyen lesz ez a lap a Thermaltake Core V21-es házban.
Illetve még egy kérdésem lenne. Szerintetek hülyeség lenne hogy ebbe a házba a VGA-t majdnem kitenném legszélre és egy riser kábellel kötném a lapra? Biztonságos az olyan?
Smoke some weed nigga!
-
fogtunder
nagyúr
válasz viperabácsi #25019 üzenetére
mondjuk ezért, mert a kb. ezen a szinten lévő R9 280x TDP-je több, mint kétszer nagyobb, mint a GTX 970-nek.
-
törölt tag
válasz viperabácsi #25039 üzenetére
Eddig én is eljutottam A kérdés arra irányult volna, hogy hol árulnak ilyet, illetve van-e készen, vagy mindenképp forrasztóst kell vegyek (sajna eddig csak panelba valót találtam, ami nekem a legrosszabb megoldás adná)
radi8tor1:
"Nem minden pico wide inputos, pont ezért kérdeztem."
és nálad rámegy egy standard 19V-os acer töltő? Az enyémre nem. A PICO-n sokkal inkább egy általános alljzat van. (most nem mérem meg, de a kommersz "barrel"-ekre hajaz leginkább)[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz viperabácsi #25044 üzenetére
Nem, így fix.
-
HookR
addikt
válasz viperabácsi #25121 üzenetére
De ezen csak 2db SATA csatlakozó van és abból is csak az egyik SATAIII-as.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz viperabácsi #25215 üzenetére
Bizony. Pedig ha 3cm-rel szélesebbre tervezte volna a házat, akkor oldalra befért volna akár 2db 120mm-es venti is... mondjuk két ULV Noctua, akár 7V-on.
-
A Gázos
csendes tag
válasz viperabácsi #25389 üzenetére
Nyilván... csak akkor legalább működne az előlapi dugasz ha lassabban is..
amit te linkeltél, azzal elvesztem a hátlapi dugókat. Akkor inkább maradjon hátul a 3.0 és elöl lesz 2.0[ Szerkesztve ]
Wi-Fi hálózathoz keresek vezetéket... Asus AM1I ITX, AMD 5350, Samsung SSD 250 Gb, Kingston Hyper X 4 Gb, LC Power 1360,
-
zed1983
őstag
válasz viperabácsi #25454 üzenetére
Mit hajtasz róla? És külső táppal?
Mióta van meg neked?illetve a Z2 atx és a Z3 atx között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #25454 üzenetére
Itt a gép ami megy róla.
A hozzászólás elött pár nappal lett összerakva, és a különbség annyi a kettő között , hogy az enyém 16-19v -os adapterrel üzemeltethető.Nekem egy 19 v 60 wattos hp kocka hajtja egyenlőre.[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
patomi
őstag
válasz viperabácsi #25468 üzenetére
Igen pontosan,, sajnos. Pedig már atomjaira szedtem a gépet, hogy jól hozzá férjek.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest