Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
akkor nem csoda... a szobaantennát csak minden zavarja, ami körülveszi. A mobil, a wifi, a szomszéd motoros gyerek, a közlekedés, háztartási gépek, villanykapcsoló....
Normális antennával, ami leginkább kültéri. A torony felé fordítva, beállítva lehet, normális kábelezéssel stabil vételt kapni.
[ Szerkesztve ]
-
tomee987
tag
válasz azbest #17251 üzenetére
Ha a MinDig TV lefedettségi térkép beltéri vételt ír, és az adótól max 15 km-re vagy, akkor ez is egy nagyon jó megoldás lehet a szekrény tetejére (adó irányába forgatva), szobaantenna helyett (ha nincs lehetőséged kültéri antennát szerelni):
Engel Logper passzív antenna[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz tomee987 #17252 üzenetére
Ha a szobaantennát akarod megtartani akkor a falakat cseréltesd le pozdorja vagy gipszkarton falakra.. Sajnos a vályog és a bombabiztos vasbeton falak szinte mindig kizáró tényezőt jelentenek a beltéri lefedettségben.
A most linkelt antenna már jó ha falon kívülre szereled fel.
[ Szerkesztve ]
-
tomee987
tag
-
regvoltrossz
aktív tag
Nagyon úgy néz ki hogy az idei lesz az első év amikor a decemberi mindignyer oldalra hiába lépek be naponta semmit sem nyerek
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
bul07
nagyúr
válasz regvoltrossz #17255 üzenetére
Az én nyereményemet nyugodtan vihetted volna
Nekem egy lópikulát se ért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tomee987
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes egy LTE szűrőt beszerelni az alábbi helyzetben vagy más valami okozza ezt?Antenna: sima Engel logper (passzív)
Helyszín: az adótól 4 km-re, optikai rálátással, 3 emelet magasságban, antenna az oldalsó falra helyezve. A szemközti (kb. 50m) 4 emeletes panel tetején 2 mobilátjátszó állomás is működik, és pont arra néz az antenna.A jelszintek minden MUX-on 82-95%, jelminőség stabil 100%, bithiba arány 0.
Ennek ellenére minden MUX-on (még a 95%-oson is) kb. 5-10 percenként megjelenik egy-egy pixel vagy "zajos" lesz a kép egy része 1mp-re. Ilyenkor a jelminőség 1mp-re leesik 20%-ra a bithiba arány 2000, a jelerősség pedig változatlan.
Okozhatja ezt a zavart szemközti bázis állomások 700MHz-es LTE jele? Ha igen, egy LTE Filter behelyezése után megoldódik vajon a probléma? -
schumi
aktív tag
sziasztok mindigtv-nél a spílert milyen minőségben sugározzák ?
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
válasz Doky586 #17262 üzenetére
én már fullHDvel is kiegyeznék, upc-re sajnos nincs itt lehetőség, mindigTV még HD alatt sugározza tényleg? most holnap kipróbálom mytvtelenort 1 hónapra ha nem találok jobbat- hátha nézhető (bár telóról tv-re streamelve bőven fps drop van az ingyenesekkel tesztelve - nézhetetlen mármár, de majd hdmivel próbálom esetleg )
...elkeserítő a spíler / premiere league helyzet
[ Szerkesztve ]
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Bozek
nagyúr
válasz schumi #17263 üzenetére
Még egy lehetőség van, költözz olyan helyre, ahol elérhető a Spíler. UPC-nél és Telekomnál van Spíler1, HD-ban (vagy FullHD-ban, az nincs kiírva). A Tarr-nál meg van mindkét Spíler csatorna, ott biztos FullHD, mert én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy náluk van előfizetésem.
-
bul07
nagyúr
Telekom IPTV Spíler2 is van, nem HD ha jól látom
TVGO-ba ahogy nézem csak Spíler1 van
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Palor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék választ kapni a következő kérdésekre,ha esetleg valaki tudná:
1. Samsung TV készülékem van és szeretném áttrendezni a csatorna kiosztás a saját igényem szerint?
Hogy tudom felcserélni a sorrendeket?
2. Olvastam hogy "jön'" a Spíler is! Tudtok róla valamit,mi is a helyzet?Nagyon szépen köszönöm ,előre is a válaszokat.
-
Watt25
veterán
Mivel a MindigTV kínálatában már rég van Spíler, gondolom topic-ot tévesztettél. Ez lenne a helyes.
Az első kérdésed viszont inkább valamilyen tévé topic témája lenne. Egyébként ChanSort. (Illetve: "Samsung TV". Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy Skodád van, de azt nem árulod el, hogy 120L vagy Superb...)
Szóval, ügyes...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
farkas-j
őstag
Esetleg érdekelhet valakit a SAT.HU akciója:
"2019. Január 6. 23:59 -ig tudod beváltani az ajándékkuponod!
Szeretnénk egy aprósággal megajándékozni karácsony alkalmából, ami nem más mint egy 2000 Ft értékű és ingyenes házhozszállítást biztosító kupon. Ehhez nem kell mást tenned mint 2019.01.06. (vasárnap) 23:59 -ig legalább 20 000 Ft értékben vásárolni a webshopunkban és beváltani az alábbi kupont. (parabola antennákra nem vonatkozik)
KUNPONKÓD: BKeBUEK2019 "Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Az ingyenes mindigtv-t használom, a hbbtv is működik, de webkamerák nem. Nem mutatnak semmit, csak fekete képernyő. Ez működik nektek? Ha igen, akkor mi lehet a baj nálam?
A tv egy panasonic P65VT50 és egy P50GT60. -
unravel
őstag
-
sericata
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, mi lehet a probléma oka, és mi a megoldás? Amiko Impulse T2 boxom van, pendrive rácsatlakoztatva, time shift, felvétel is működik. Viszont a kódolt műsorokat egy idő után nem lehet visszanézni. A felvétel ott van a tárhelyen, el is lehet indítani, csak se kép, se hang. Amelyik felvételnél ott van a $-jel, mind így jár. Már 1-2 nappal később sem lehet megnézni. Kissé bosszantó, elvégre pont azért vennék fel egy műsort, hogy később nézzem meg, de akkor meg már nem lehet.
-
AssAssynn
őstag
Üdv mindenkinek!
Elköltöztem egy kis faluba, ahol nem sok lehetőségem van, így talán marad a mindig tv...
Az internetem megvan, de az Invitel nem biztosít TV szolgáltatás vállalati ügyfelek részére, én meg itt az vagyok most. Szóval az első kérdés, hogy vajon a mindig tv-vel lehet-e, tapasztalat? Ha más nem, persze rájuk kérdezek.
A másik kérdés, hogy nézegetem a weboldalukat és jól látom, hogy csak a közszolgálati tv adók vannak HD minőségben, nincs más?
Továbbá lehet választanom "CA-modul + előfizetés" és "Dekóder + előfizetés" között. Nem értek hozzá, melyik a jobb, a CA-modul, vagy a dekóder?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Doky586
nagyúr
válasz AssAssynn #17279 üzenetére
"nem biztosít TV szolgáltatás vállalati ügyfelek részére"
Eszerint te nem is vagy ember? Csak egy
robotcég..?A CA modul a TV-be dugható és a TV tudja venni a műsorokat, a TV távirányítója használható.
A dekóder egy settopbox doboz amit hdmi-vel kötsz a TV-re, a TV ledegradálásra kerül monitornak, távirányítója csak ki-be kapcsolásra használható onnan, főleg CRT TV-hez javasolt módszer. -
AssAssynn
őstag
válasz Doky586 #17280 üzenetére
Ezek szerint a CA-modul jobb választás? Honnan tudhatom meg, hogy alkalmas erre a készülékem?
Erre a címre nem rendelhetek meg semmit, mint magánszemély, csak mint vállalati ügyfél, cég, stb...
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
AssAssynn
őstag
válasz Doky586 #17282 üzenetére
Az a szomorú helyzet, hogy fogalmam sincs milyen a TV, és a hátsó címkéjét sem látom, mivel a fali konzol eltakarja. Papírja sincs meg értelemszerűen. Ezt már így örököltem meg sajnos...
Annyit tudtam megtenni, hogy szemrevételeztem oldalról és találtam egy szélesebb nyílást, ami kártyabemenetre emlékeztet, az van ráírva, hogy "common interface". Az lehet?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
róland
veterán
válasz AssAssynn #17283 üzenetére
Abba a Common Interface feliratú nyílásba való a CA modul. (Tehát a jelenlegi TV-hez elég a CA modul+Conax kártya változatot venned. Kérdés, hogy előfordulhat-e a jövőben régebbi TV a közeledben.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Watt25
veterán
válasz AssAssynn #17283 üzenetére
Papírja sincs meg értelemszerűen
"Értelemszerűen"... Nem vagyunk egyformák... Nálam "Értelemszerűen" megvan a papírja...
A lényeg, hogy ez így nem fog menni. Ahhoz, hogy a MindigTV-t nézhesd, DVB-T és MPEG4 képes tévének kell lennie. Ezt csak úgy tudod tutira kideríteni, ha megtudod a pontos típusszámát. (Csatlakozókból nem fog kiderülni.)
Esetleg megpróbálod antennával befogni a csatornákat, de ha nem sikerül, az nem jelenti még azt, hogy nem te rontasz el valamit...
Szóval. Típus?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
AssAssynn
őstag
róland: Köszönöm a választ! A jövőben remélhetőleg csak modernebb jöhet.
Watt25: A lakcím az még az internetszolgáltatóval kapcsolatban jött elő, nem a mindig tv-vel.
Ha lett volna lehetőségem szétszedni a hátlapot a típusszámért már megtettem volna, de nem tudom megtenni sajnos."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
róland
veterán
-
AssAssynn
őstag
róland: Igen, most egy kültéri antennával fogható 12 csatorna, és a 99. csatorna a Mindig TV Plus Info, szóval ez az ingyenes valami van egyelőre. Innen is jutott eszembe, hogy a Mindig TV-nél kellene maradni. De nem gondoltam volna, hogy plusz eszköz meg akármi kell, gondoltam simán ugyanazzal az antennával befogom majd.
Doky586: Sajnos egy 40*30-as fém lemez van odacsavarozva, szóval esélytelen. Többit lásd ugyanitt fentebb ^.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
róland
veterán
válasz AssAssynn #17290 üzenetére
Ha most fogod a meglévő antennával, akkor antennát nem kell venned.
Az általad leírtakból következik, hogy neked elég a CA modul és Conax kártya párosra beruháznod, ha a fizetős csatornákat is nézni akarod. A MindigTV Etra ebsopjában az alábbiak szerint választani az eszközöket:
(L:/dl/upc/2019-01/25/5653_mx0shmcke8df55sk_cam_conax.jpg)(/L)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Luissimo
veterán
sziasztok,
a régi MindigTv androidos alkalmazás már nem létezik?
Abban nem kellett regisztráció a szabadon fogható közszolgálatikhoz, most ezt a MindiGOTV ami előjön és azon mintha reget kellene csinálni az élő csatornákhoz.ez most ígyvan, vagy rosszul tudom ?
-
tomee987
tag
Nektek is mennek most MindiGO-n az Aktív+-os csatornák úgy, hogy nincs rá előfizetésetek?
-
Luissimo
veterán
én a levegőből símán fogható 9-10 csatornát fogom a tévén és a mindig tv (volt) droidos alkalmazáson ezek simán jöttek semmi reg nem kellett hozzájuk.
most mintha a mindigo ezt szigoritotta volna, már ezekhez az ingyenes tv csatornákhoz is regelnem kell ?
MIÉRT, mi közük hozzám ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest