Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
hali
valaki tudna segíteni a következőben ? :
Vettem egy orion dvbt-r800 dekódert, hozzá a régi belső szoba antennát kötöttem, viszont azzal nem találtam meg a 7 csatornát, így valószinű külső kéne...kérdésem az lenne, hogy vajon az említett kütyű tudja ezt a +5voltos áramellátást az antennakábel felé, amit sok antennán feltüntetnek hogy kell neki (leírásban, neten nem találtam róla infot) ? vagy ha mondjuk nem is tudja a jelerősítést, akkor alapból is jónak kéne lennie a vételnek ?
Vagy esetleg ha tudtok ajánlani egy külső antennát, aminek nem kell ez a +5v, azt is szivesen fogadom
előre is köszi
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
válasz frovery #6882 üzenetére
köszi a választ !
(nem nagyon értek a dologhoz, úgyhogy előre is bocs ha nagy baromságokat kérdezek / mondok, nekem mindig kábelem volt, azt bedugom és megy )
Szóval ha jól értem (?) mondjuk amelyik antennára rá van írva h 5 volt kell neki, az megy anélkül is csak erősítő nélkül fog működni ?
Sülysápon lenne, adóra egész biztos közvetlenül nem látni rá, sok fa van a környéken, igazándiból egy igény lenne összvissz, hogy az m1 szépen bejöjjön (amire eddig elég volt egy erősítős belső szoba antenna, de most az már nem fog működni a boxal, - ezzel is talált 1-2 csatornát de mindre azt írta hogy kódolt, vagy gyenge a jel)
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
sziasztok,
sajnos nincs időm átfutni az egész fórumot, így elnézést ha hülyeséget kérdeznék :
-szeretném meglévő digi előfizetésem mellé a mindigtv-t előfizetni határozatlan időre kizárólag a spiler tv miatt (na most nem szeretnék itt antennázni meg miegymás, láttam hogy van applikációja már mindigtv-nek, így elég hozzá a kódot beütnöm és tudom nézni illetve akár tv-re streamelni az adott tvt ?Ha jól látom ez havi 2k, ha nem kérek semmi készüléket - ami nem is kell mert max mobilról streamelném tv-re - ez jó minőségben hozható, vagy felejtsem el és szerezzek egy antennát meg egy kártyát a tvbe ?
előre is köszi
-
schumi
aktív tag
válasz UberMutant #16397 üzenetére
köszi szépen !
bár 1-ig volt, de bepróbáltam és még megy, azt írja dec 2-án jár le, így le tudom tesztelni
kösziAmi nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
válasz UberMutant #16399 üzenetére
egyenlőre más megoldást nem találtam, valami appal rootolatlan telóról esetleg tipp hogy hogy lehetne átnyomni okostvre ?
-
schumi
aktív tag
válasz UberMutant #16399 üzenetére
még nem használtam, de lehet beszerzem ha ez jó megoldás, teljesen jól-szaggatás mentesen szépen átviszi olyan mint egy normál tv csatorna ?
-
schumi
aktív tag
válasz UberMutant #16404 üzenetére
köszi sokat segítettél, próbaként megnézek egy chromecastot, max visszaküldöm ha nem válik be
-
schumi
aktív tag
sziasztok
van egy d6100as tvm, ami tud felvenni vinyóra. Conaxos kártyás csatornáról is tud felvenni majd minden további nélkül, vagy az más tészta ?
Másik kérdésem az lenne talán ez picit off hogy van egy digi előfizetésem, de most lesz mellé egy mindigtv conaxos előfizum : az antennabemenetet ketté tudom osztani a tvben hogy két szolgáltatás is bejöjjön, nem lesz egyiknél sem minőségromlás (bocs ha nagyon hülye a kérdés) - vagy hogy máshogy lehet megoldani hogy egyszerre 2 szolgáltatónál legyek -mégegy kütyüt nem szeretnék ehhez-
-
schumi
aktív tag
válasz Watt25 #16474 üzenetére
Koaxos a Digim
- tehát akkor ha jól értem van egy elosztó amin van egy kapcsoló, és épp csak az egyik coax jelre tudom rákapcsolni (esetleg tudnál linkelni egy ilyet ) - ill még játszhat akkor a belső dekóder mert az gondolom hdmin megy a tv-be, viszont ezzel meg nyilván nem menne a tv vinyójára a rögzítés
- sima kettéosztós akkor szerinted nem működne, mármint csak egy y elosztó amit bedugnék a tv-be (engem csakis és kizárólag a spilertv érdekelne a Mindigtvtől)
köszi
-
schumi
aktív tag
sziasztok !
van kétféle kártyás mindigtv külső eszközös pakk, kettő esztköz közül melyik javasolt, melyik jobb mint a másik ?
a két modell :
-Wayteq-95-CX
-Amiko Impulse T2/Camikohoz látom ki van emelve hogy fullhdban továbbít hdmin keresztül - gyakorlatilag nekem ez meg a felvétel (amit mindkettő tud tudtommal ) elég is lenne
wayteq szintén fullhdt tud hdmin ?
melyik az ajánlott vétel szerintetek ?köszi
-
schumi
aktív tag
sziasztok mindigtv-nél a spílert milyen minőségben sugározzák ?
-
schumi
aktív tag
válasz Doky586 #17262 üzenetére
én már fullHDvel is kiegyeznék, upc-re sajnos nincs itt lehetőség, mindigTV még HD alatt sugározza tényleg? most holnap kipróbálom mytvtelenort 1 hónapra ha nem találok jobbat- hátha nézhető (bár telóról tv-re streamelve bőven fps drop van az ingyenesekkel tesztelve - nézhetetlen mármár, de majd hdmivel próbálom esetleg )
...elkeserítő a spíler / premiere league helyzet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest