Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Igaz én csak iPad-en használom a gyári billentyűzetet, de az egyedüli értékes funkciója az, hogy speciális karaktereket lefelé suhintással lehet írni. Azon túl magyarul botrány sz@r. A toldalékolást nem ismeri, az ékezeteket fele-fele arányban egészíti ki és semmit nem tanul soha, pedig nem ez az első iPadem. Ha kijavítja rosszra, akkor nem a billentyűzeten lehet kérni az eredeti szót, hanem a javított szóra kell kattintani, és ott egy hangyaf@sznyi kis visszanyilat kell nyomni ami inkább nem sikerül mint igen. Leváltani meg nem lehet, mert az alternatív billentyűzetek használata még mindig több bugot okoz, mint a gyári.
Az iPhone az egy tök jó kommunikácós eszköz. De ha ennél több kell, már meg vagy lőve. Sem lebeőablakos megjelenítés, se osztott kijelzős megjelenítés nincs. Asztali mód, hogy ne kelljen más eszközt használni, ha nagyobb kijelző kell szintén nincs. Ugyan így, nincs pencil támogatás. Ezek nélkül számomra nem alternatíva sajnos.
-
LosBlancosRM
őstag
Ezt el is fogadom. Párom is elégedett vele. Nekem lassú a gyári billentyűzet, mivel ékezettel írok telefonon is. Böngészőknél nekem az Opera volt ami legkevésbé idegesített, de a végére azt is elengedtem. Akkoriban kérdeztem egy problémáról a csoportban, de trollnak meg haternek lettem bélyegezve.
Feltettem reklámblokkolót, ettől ha olvastam pl a GS-t és beléptem egy cikkbe, majd vissza, akkor sokat felpörgetett a Safari, nem ott folytatta ahol tartottam(Opera jó volt). Többi böngésző viszont új lapon nyitott meg sok cikket(pl ha PCW volt), onnan pedig már nem lépett vissza a GSre. Teljes képernyős mód sincs böngészéskor, a Safari számomra túl sok helyet elvesz feleslegesen a képernyőn. -
Egon
nagyúr
Mi a gond az egyedi csengőhang vagy háttér témája esetén?
Sokkal körülményesebben lehet rávarázsolni egy egyedi csengőhangot, mint egy droidos telóra. Plusz olyat nem tud, ami az S20-asmnak anno nem okozott problémát: nevezetesen hogy két SIM-es felállás esetén külön csengőhang SIM-enként (3 éve vagyok almás, egy iPhone 13-mal, értelemszerűen egy fizikai és egy e-SIM-mel).
Cserében viszont sokkal normálisabban működik a dual SIM, mint anno a Samsung telómmal (vagy korábban a Huawei P9-el).
Igazából a két ökoszisztéma pozitív tulajdonságait kellene ötvözni, és az lenne az ideális teló...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiheverte a Covidot a mobilpiac: ötödik alkalommal nőttek a leszállítások.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest