- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bytesizelife
tag
válasz
wik_406 #92768 üzenetére
Ugyanakkor a hangerő luxusprobléma, ha olyan speciálisak a követelmények, hogy földútra kell, és lehessen B-s jogsival vezetni. Ez eleve vagy egy fél tucat gépre szűkíti a mezőnyt, mert 50-es endurók többnyire gyerekméretben készülnek (Honda CRF50F, Yamaha TT-R50 stb).
-
zombei
aktív tag
válasz
wik_406 #92034 üzenetére
Úgy jónak tűnik, meg alacsonyabb fordulaton se vészesen esik be.
Akkor lehet az mégis jó, bár fura, hogy akksi nélkül olyan alacsony feszt ad csak ki.(Kymcon megnéztem, ott 9V körül van akksi nélkül is a saruknál a fesz.)
Az is lehet, hogy maga a kijelző rossz, de azt ugye esélytelen próbához szerezni, vagy magában kimérni. Még arra gondoltam, hogy teszek bele kissebb biztit, aztán ha zárlat akkor leveri, ha nem akkor meg esélyes, hogy kijelző, és akkor valami univerzális kijelzőt kéne ráfaragnom. -
macilaci78
nagyúr
válasz
wik_406 #91968 üzenetére
Szkennelve ott van google drive-on, februárban elég volt a rendőrnek, mikor a szerinte lejárt műszaki miatt megállított kocsival.
Amúgy nem kellett bemutatni, mikor 1 éve károkozóként törtem össze a Passatot, csak az adatok kellettek. Akkor is a szkennelt alapján írtuk a kék-sárgát, rendőr meg adott egy közlekedési bírságot. -
draco31
veterán
-
FeniX-
senior tag
válasz
wik_406 #91565 üzenetére
Még egy fél-off:
Arról ne is beszéljünk, hogy itt európában (meg a "fejlett nyugaton") toljuk ezt az irányvonalat, de ott van india, ázsia, ahol a mai napig a 2 ütemű robogók és a supercub-ok, meg a mindenhogyan életbentartott "bármik" mennek.
A mi szeletünk a tortából kb. 10%.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
wik_406 #91562 üzenetére
Nem vagyok az elektromos autó ellen, csak az én felhasználói szokásaimnak, igényeimnek és pénztárcámnak nem felel meg. De ezzel együtt a lakásfelújítás során a társasházi teremgarázs melletti tárolónkban is ott a 3*16A.
Volt olyan, hogy hétfőn derült ki, hogy csütörtökön megyek Hannoverbe és én vezetek. Kedden derült ki, hogy kivel és hogy a saját kocsimmal. Megtankoltam az 1.9 PDTDI-t él elmentünk, hazaértünk.
A környezetvédelem szerintem összetettebb dolog, mint pisztán a 100 km megtételéből fakadó károsanyagkibocsátás. Bele kell venni az termék előállítása, életútja és a megsemmisítése során fellépő dolgokat is. Nagyon sok olyan régi, fustokádó kotla van a mai napig használatban, amik annak idején a középkategória, vagy afelett voltak. 20-40 éves vasak akár nálunk, akár Afrikában. Persze a fejlődés megállíthatatlan: egyre több az elektronika, a kütyü a kocsikban, amitől gyorsabban avul, könnyebben lesz gazdasági totálkár. Vagyis egyszerűen nem éli meg azt a kort, hogy eljusson Afrikába.
Egy lefingott, 2. akkupakkját is kiszolgált Leaf-et ki fog megvenni és üzemben tartani? Ugyan már... -
FeniX-
senior tag
válasz
wik_406 #91562 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy a többség nem kertesházban lakik, ahol van mód zavartalan töltésre és/vagy napelemes megoldásra.
Pl. nekem teljesen kivitelezhetetlen itt a panel pronyóságban. Tuti nem hagynám ott valami nyílvános töltőn a kábellel kitéve.De egyébként teljesen egyetértek.
-
zombei
aktív tag
válasz
wik_406 #91337 üzenetére
Nem tudom az offroad miben különbözik. A sima is úgy tapadt, hogy rongy, meg magasnyomású kellett hozzá, hogy lejöjjön.
Mostanában csak aszfalton Mannol-t használok, az fröcskölősebb, azt terepre nem ajánlom.(Repsol is ilyen fröcsölős volt, mikor olaj mellé adtak egy flakonnal.)
-
setup
tag
válasz
wik_406 #91088 üzenetére
Ha a cikk éppen casco-s történet, akkor is ezek a prémiumok...hát ezek fizessenek valami prémium biztosítást kötelezően, mert az nem megy, hogy én ezekkel legyek közös kasszán. Magyarországon, 2024 januárban a nettó mediánbér 341k volt, tehát 1000 EUR-t sem keres az az ember, akinél több, mint kétmillióan keresnek kevesebbet ebben az országban havonta.
Ennyiből ülünk egy gazdasági totálkáros, hibás állapotú átlagban több, mint 16 éves roncsban és akkor behozzák ezeket németből 5-6 évesen, amiknek az új ára már 20m felett van és annak a 20 millának az arányos részét fizesse ki a mi kötelező biztosításunk, ha töréskár van? Bocs, de nem.
Számolja ki a biztosító, hogy neki mekkora bevétel kell ehhez és ha a Balázs féléknek 250 ezres kötelezőt kell fizetnie, akkor fizessen annyit. Ne én fizessek 3 ezerrel többet, fizessen ő 100.000-rel többet, vagy 200.000-rel. Nyilván telik rá, ha neki ilyen kell a belvárosban araszolni.
Ott van Indiában az új Suzuki Swift 3,6millió HUF-nyi devizáért, miért nem az van itt? Mit keres itt a hybrid Swift több, mint 10 milláért?
Itt, ahol emberek éveken át spórolnak, hogy tudjanak venni egy 2millás lefingott használt autót és akkor ez a semmi kár 2,8m költség a biztosítójuknak? És persze mennek a biztosítási csalások ezerrel.
Jobb, ha nem is látom. Nekem ettől kinyílik a bicska a zsebemben. Én nem irigylem tőle, csak ne hozza ide, mert ha megdöglök se tudok többet fizetni biztosításra. Akkor vegyen házat németben és éljen ott és járjon ilyen Mercivel. Bennem nincs rosszindulat, csak ez egyszerűen annyira kib.szott sok már az én jövedelmemhez képest, hogy ezzel egyszerűen nem tudok közösséget vállalni és az rohadtul nem megoldás, hogy akkor én ne üljek autóba. Meg a másik millió magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro