Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én télen, nyáron használom. Már olyan érzés nélküle mint kesztyű nélkül, csupasznak érzem magam. Védi a nyakamat, nyáron felszívja az izzadságot, és ritkábban is kell a sisak belsejét ápolni. Szóval nekem bevált, ahogy eddig a többi aláöltözős cucc is.
-
Gabis
őstag
Köszi srácok, gyakorlom még akkor ezt a hátsó fékes stabil gázos verziót.
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy van köztetek pár nagymotoros, ezért a segítségeteket szeretném kérni. Ma volt a második A-s rutin órám és a robogózás után elég nehezen akar ráállni az agyam, hogy itt bizony van motorfék. Sem az eltolt szlalomnál, sem a körözés során nem igazán akar összejönni a sima, szép folyamatos manőverezés. Próbáltam egyenletes gázzal és hátsó fékkel kontrollálni, de akkor olyan darabosra, dadogósra sikerül. Ha játszom a kuplunggal is a fék mellé, akkor meg általában nagyon belassulok, és le kell tenni a lábam. Nektem mi vált be, mivel kellene még esetleg próbálkoznom, vagy csak finomítani kell a technikámon? Ha nem fér bele a témába, akkor nyugodtan törölhető. Előre is köszönöm.
-
Gabis
őstag
Alakul
"A MOL Move üzemanyag-kuponok által biztosított kedvezmény (beleértve az üzemanyag-szintkedvezmény kuponokat) ideiglenesen, előre meghatározatlan időre nem érvényesíthető EVO Diesel és EVO 95 Benzin üzemanyagra." -
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ahhoz ez kevés
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az is, jaja. Szerintem ez még lesz módosítva rendesen. Legalábbis nagyon bízom benne, mert jelenleg úgy érzem, inkább ne is nyúltak volna hozzá.
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is nagyon remélem, különösen a parkolás részt illetően. Tavaly elkezdtem az A jogsit, a KRESZ már megvan, tavasszal jöhet a vezetés... az egyik szempont volt amiért megléptem, az ingyenes (de ezt akár még el is tudnám engedni), és járdán való parkolás. Az autósok zöme a saját és más tulajdonára sem fordít tulzott figyelmet... mi lenne ha még a parkolóhelyet is elvennénk előlük.
-
Gabis
őstag
-
Gabis
őstag
válasz
dinnye2023
üzenetére
Az is lehet, hogy már nincs is meg. Felteszik több helyre, aztán már azt sem tudják, hogy hova is tették fel.
-
Gabis
őstag
Ha esetleg érdekel valakit.
Hogyan hat a téli szünet motorod állapotára? (videó) -
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Valamilyen szinten meg is értem. Ha csak az alkatész és szerviz óradíjakat nézzük (ha nem maga szereli az ember), megértem, hogy nem szívesen adja áron alul. Azt meg, hogy a piac miként áraz, ne is menjünk bele. Egyrészt minél előbb érdemes (évről évre, ha csak kicsit is de emelkednek az árak, bizonyos típusoknál akár stagnál, de már az is megüti az ingerküszöböt) másrészt ha kitartó az ember, bele lehet futni azért jó ajánlatokba.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Biztosítás, akkumulátor töltő azért valjuk be, nem egy anyagi csőd. Tárolás... ha eddig megvolt a helye ezután is meglesz, az utcán is elvan akár egy ponyva alatt is. Na mindegy... én nem látom, hogy igaz lenne még ez a télen vásároljunk motort dolog mert olcsóbb (kivételek lehetnek), de ez az én észrevételem, nem is akarok ebbe belemenni jobban.
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Miért gondolják még mindig az emberek, hogy télen olcsóbb? Persze előfordul, hogy valakinek nagyon kell a pénz, vagy szabadulni akar tőle, és xy ember esetleg tényleg ráfutott egy jobb ajánlatra, de én egyáltalán nem azt látom, hogy ilyenkor olcsóbb lenne motort venni. Ezt inkább ilyen beragadt gondolkodásnak tartom. Nem személyeskedésnek szántam, csak most éppen te hoztad ezt fel.
-
Gabis
őstag
válasz
Warpig
üzenetére
Yamaha Xmax 250. 2010-nél volt facelift ha jól emlékszem (érdemesebb lehet olyan választani). Sokkal barátibb áron beszerezhető mint a 300-as, vagy az elszállt árazású Honda 125.
Mindezt csak sok korábbi utánajárás után írom, saját tapasztalat nincs, habár azt nem írtad, hogy új vagy használt. -
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem kuplungot a Scarabeo-ban, de ugyanúgy kb. 2-3 hónap után elkezdi a rángatást induláskor. Ilyenkor szétkapom, megtisztítom, kicsit megcsiszolom és jó. Érdemes lenne egy új/jobb harangot is vennem, vagy a sok indulás miatt azzal is ez lenne? -
Gabis
őstag
A csonknak van pereme, tehát nem kell ész nélkül meghúzni a bilincset, csak annyira, hogy ezen a peremen már ne tudjon átugorni a bilincs. Én úgy szoktam, hogy ha már kézzel nem tudom forgatni a bilincset, akkor ok. Egy bit fejjel már lehet odaférnél, azt meg meg lehet fogni más szerszámmal is, lehet megindul kézzel is.
-
Gabis
őstag
Eléggé hasonlít a Scarabeo-ra, ott pedig nekem egyszerűbb oldalról. Légszűrőház levesz, és már ott is van előttem a karbi. Egyedül az automata szivató csatlakozója miatt kell szűkebb helyen matatni. A csonkokat bilincs szorítja, semmi extra.
De pontosan nem ismerem a tiéd felépítését, csupán képek és robbantott ábra alapján következtettem. -
Gabis
őstag
-
Gabis
őstag
Túrom a netet, és az előző hsz-ben linkelt oem-parts-os képek illetve itt is hasonlóak.
Amit a sajátomon látok, azon pedig a ház is olyan fényes mint a forgó rész, illetve a műanyag sapkával fedett lyuk nyaka is hosszabb, ilyet pedig ebay, alibaba stb. oldalakon látok.
Ilyen az enyém. A zacskó, matrica minden stimmel pedig.
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Volt ma egy hosszú szakasz, ahol max gázon habár az óra 80- ig van skálázva kb. 95-nél lehetett a mutató
Bíztam benne hátha lehet kezdeni valamit vele, mert ha elvileg egy gyári ilyet produkál, akkor merre menjek? Egy bontott ki tudja meddig bírná még, ha egyáltalán találok. Kicsit dühítő, de ez van. Ráadásul ahogy néztem, a réginek lehet csak annyi baja van, hogy a négyzet végű bowden vég ahogy becsatlakozik a csigás meghajtóba, az kopott majdnem kör alakúra.
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Teszek még pár teszt kört, de az előző csiga kb. a mostani felével mutatott csak többet.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Scarabeo-hoz vettem egy eredeti km meghajtó csigát az oem-parts-ról, de legalább 15 km/h-val többet mutat GPS-hez mérten. Lehet ezt a csigás, bowden-es rendszert esetleg finomhangolni, vagy így jártam?
-
Gabis
őstag
válasz
Honda567
üzenetére
Köszi, utána nézek amit használsz, és jelentkezem ha úgy adódik.
Nézegettem Polini, Malossi, Stage6 kuplungokat de azoknál csak a kuplung maga ált. a duplája. Ilyenkor kicsit szkeptikus vagyok, és nem akarok kétszer vásárolni ha olcsó húsnak híg a leve dologba futnék bele. Elhiszem, hogy neked bevált, és a pénztárcám is jobban örülne a Morettinek, de akkor hol van a kutya elásva?
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Scarabeo-hoz tudnátok ajánlani egy jó kuplungot amit nem kellene x havonta szétkapni? Jelenleg rendszeresen tisztogatnom, és csiszolgatnom kell a pofákat meg kicsit a harangot, mert leüvegesedik, és rángat induláskor. A harang maradhat, vagy azt is érdemes lenne cserélni?
Előre is köszönöm
-
Gabis
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Szia! Kíváncsiságból kérdezem, hogy mitől van, hogy a gyertya elektródánál ahogyan nálad is látszik, az egyik oldala kicsit bordósabb a másik fele feketés, vagy világosabb (szürkésbe hajlik)? Ilyenkor hogyan vizsgálod a gyertyaképet? Azt olvastam, hogy ez a bordós színt az olajban lévő összetevők is okozhatják. Nekem is inkább bordó, mint szép barna.
-
Gabis
őstag
válasz
hroberto
üzenetére
Erről rögtön Kopasz videója ugrott be. Gratula hozzá.
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi, teszek egy próbát
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni a levegőcsavaros tippet.
Hajtás téren okozhat ilyen tünetet elgyengült kuplungrugó?
Az az egyetlen ami nem volt még cserélve. -
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Most legutóbb mikor megszivatott a karbi akkor átnéztem, nem láttam semmit. Ha megfújkálom pl. féktisztítóval a csöveket, és változik a fordulat azzal kideríthetem?
Amit észrevettem a nemrég kivitelezett karbipucolás után, hogy ebben a melegben előtte hideg indítás után (felvettem a bukót, kesztyűt) már szépen mentem is, most pedig egy olyan száz méterig darabos a járás, mint amikor télen dolgozik a szivató, de ez a nehézkes indulás néha akkor is megvolt, ez inkább megjegyzés inkább. -
Gabis
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Üzemmeleg állapotban (ilyenkor se mindig, de elég gyakori) mikor indulnék akkor pici gázon nem akar meglódulni, csak ha jobban odahúzok neki. Karburátor közeli dologra tippelnék, mert ha a hajtásban lenne gond akkor a fordulat nőne hallásra, de lehet téves a logikám. Elég zavaró a dolog, és olykor veszélyesebb szitukba is bele tudok keveredni így. Hidegen szépen megindul, csak bemelegedett állapotban produkálja, ahogyan említettem is.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Tiszta sor, de könnyebben elkönyvelem ha a figyelmetlenségem, bénaságom miatt történik valami, mintha valaki csak simán nem adja meg az elsőbbséget, vagy komolyabb szétnézés nélkül akar kiállni a parkoló kocsik közül (tegnapi eset). A természet és az emberek nélküli közeg is közelebb áll hozzám. Persze a "vadonban" jobban ki van téve az ember a problémamegoldásnak, és az esetleges gyorsabb segítségnyújtási lehetőség hiányának, de ugye minden éremnek két oldala van.
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Amíg az emberek úgy vezetnek mintha egy tankban ülnének, és a vezetésen kívül szinte bármit is csinálnak (esznek, telefonálnak, nézelődnek stb.) addig inkább nekünk kell mindenre figyelni, felkészülni. Én is tettem most fényvisszaverő csíkokat az első teló műanyag porvédőire. Hátha ér valamit... De itt van a karcagi eset (meg volt egy másik is). Gyűjtögetek a jogsira meg a nagymotorra, de sokszór megfordul a fejemben, hogy lehet a terepmotorozás felé veszem majd az irányt (tudom, az se veszélytelen).
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Na az ilyet pont ne. De ez az én véleményem.
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Helló!
Ilyenkor az alapjárati csavart teljesen ki kell csavarni? Mármint kitekerem a levegőcsavart mondjuk 1,5 - re, és addig játszom vele míg nem emelkedik tovább a fordulat (mindezt teljesen kitekert alajárati csavarral), majd ezután állítom be a megfelelő alapjáratot (mindezt meleg motornál)? -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a Castrol Power 1 Racing 2T utódja a Power 1 Ultimate lett? -
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Egy ötvenesnél egy jó minőségű szíj véleményem szerint akár a duplájat is elmeheti mint 5-8 ezer km, persze ha közben az idő nem vágja haza.
-
Gabis
őstag
Kíváncsiságból ránéztem a City Grip 2-re, de 80/80 R16-ot sehol sem találok. Ez szivacs
-
Gabis
őstag
nyogo83: Szia! A nagyrobogós fórumban belefutottam a beszélgetésetekbe a Heidenau K62-vel kapcsolatban, hogy x ezer km, x futott év után, és a kicsi bordázat lekopása után már nagyon nem az igazi. Nekem ugyan K66 van, de lehet ezt is érinti. Csak azért hozom fel, mert az első télen semmi gondom nem votl nekem sem, de a mostanin viszont többször kiment az eleje. Lehet, hogy részben ez a gumi is lehetett a ludas?
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én is rábukkantam erre a srácra még az előző kínai csodájával.
Köszönöm neked is a tanácsokat. A súly mellett az úthibák kezelésével kapcsolatban olvasok, hallok még sajnos rossz tapasztalatokat.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm az infót. Az X-Max tetszik igazából a legjobban, aztán a Forza. Sajna ez egy ördögi kör, mert ha tovább spórolok, hogy egy ilyen összejöjjön, addigra valószínűleg már nem ezek az árak lesznek.
Szóval vagy lenyelem a békát, vagy elengedem a dolgot. -
Gabis
őstag
Sziasztok Burgman vagy Majesty-vel (400-as) van esetleg valakinek tapasztalata? Ha az eszemre hallgatok és nem a szívemre, akkor el kell engednem a robogó+motor kombinációt, és egy nagyobb teljesítményű robogó lenne az ésszerű. Továbbra is a futárkodás, illetve városban rohangálás lenne a fő cél, de szeretnék városon kívül is csapatni, valamint egy kis világlátás is régi vágyam. X-Max 300-ak vannak főként a figyelőben pár hónapja, de elég borsos áruk van. Az említett két modell jóval olcsóbb, cserébe öregebb, és testesebb is.
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki tervezi NZI bukósisak vásárlását, akkor kaptam egy kódot amit használhattok február 15-ig.
-40% KUPONKÓD:
NZI2025 -
Gabis
őstag
Sziasztok! A jobb oldali tükörtartó konzolba elnyalódtak a menetek. Gyakorlatilag a tükörszárat tekerés nélkül ki tudtam húzni. A száron a menetek épek, ezért most csak körbetekertem a menetet, hogy szoruljon legalább a menet nélküli lyukban. Tudtok valami megoldást? Esetleg felvinni egy újabb réteget, és menetvágóval újat csinálni, vagy a mostaniba nagyobb menetet csinálni és vastagabb tükörszárat bele?
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha elvagy nélküle is, megértem.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Givi, Sixgear, Kelemen motor stb. árulnak nem kormányvégsúlyos kézzsákokat.
bytesizelife: Köszönöm szépen.
Ránézek ezekre is. Holnap megyek a Mountex-be, eddig Helly Hansen, Klim, Icebreaker, Devold amiket néztem. -
Gabis
őstag
Találtam pár ígéretest. Köszi a véleményeket.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Ma vettem kabátot és kesztyűt. Frankó téli aláöltöző kellene még. Merinói gyapjú tényleg olyan jó? A Klim márka mond valakinek valamit, vagy tudtok egyéb minőségibb márkát ajánlani? Előre is köszönöm.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A lényeg, hogy megoldottad.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Macerásabb, de én csak deréknál szoktam összetépőzárazni.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tökéletes a nyakba akasztós is, én is azzal nyomom
-
Gabis
őstag
válasz
bytesizelife
üzenetére
Hálásan köszönöm, de sisak, kabát stb. csak felpróbálás alapon jöhet nálam szóba.
-
Gabis
őstag
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tavaly télen szerintem nem volt ilyen taknyos az idő, nem is volt gond, most viszont közel két hónap alatt négyszer estem. Leginkább könyökre és vállra kellene az eddigiek alapján valami védelem. Arra is gondoltam, veszek egy téli kabátot protektorral, nyáron meg könyök és vállvédő ami bármire felvehető. Még képlékeny a dolog.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi. A hideg ellen fel vagyok készülve, inkább valami védelmet szeretnék míg megtanulok rendesen motorozni télen
meg az esetlegesen nem várt szitukra. Valami négyévszakos kabátra gondoltam, de nyáron nem biztos, hogy bírnám, viszont az ilyen protektor ingekkel kapcsolatban megoszló a vélemény. -
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi. Aláöltözve ebben az időben is elég volt neked?
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia! Neked a Serpentize-ból melyik kabátod van? Elégedett vagy vele, újra megvennéd?
-
Gabis
őstag
válasz
nyogo83
üzenetére
Nekem egy pár hónapja figyelőbe van 300-as (Yamaha Xmax)... bár annyiért lehetne kapni... olyan 1,5M- től indulnak, de figyelem a PCX 125-t is, azoknál már felbukkant 6-700-ért, de inkább 1M környékén, amit meg is néztem volna. SH300 és hasonló lenne jobb árban, de azok meg nem tetszenek.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Szerintetek ha esetleg lesz ebből a B-s jogsival 125-ös robogót is lehessen vezetni, az a használtpiacon is látszani fog? Elkezdhet emelkedni az áruk?
-
Gabis
őstag
válasz
FeniX-
üzenetére
Köszönöm a tanácsot, tapasztalatmegosztást. A progresszív fékezés gyakorlásán én is gondolkodtam már, megismerni a gép korlátait, de ez a fajta fékezés úgy gondolom kicsit nagyobb távolság esetén kivitelezhető inkább, nem amikor csak 2-3 métered van. Akkor van esélyed jelentős lassításra, és esetleg kikerülésre.
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Abszolút jól látod. Én is a nem megfelelő sebességet tudtam a fejemben felhozni, mert ez a város olyan mint az erdő közepén, csak itt nem nyulak meg őzek ugrálnak ki elém, hanem más állatok. 40 felett sem nőtt be a fejem lágya ilyen téren. Felülök erre a pöcsköszörűre, és szeretek haladni... ilyen után mindig visszaveszek, mert itt-ott érzem a nyomát, de ez gyorsan elmúlik, és na haladjunk
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ezt aláírom. Kb. 2-2,5 éve ültem robogóra (fiatal koromban Simson volt) és kicsit több mint egy éve futárkodom mellékállásban, jellemzően havi 8-900 km-el (télen kicsit kevesebb). Ezekkel a vészhelyzetekkel gyűlt meg mostanában a bajom. Ha megmondod, hogy a fentebb linkelt helyszínen mikor felbukkan egy úttesten átszaladó ember a zebra után (naná, hogy sötét ruhában, mindenki sötétben mászkál este, behalok) mit kellett volna csinálnom, annak ellenére, hogy párszor már én is megtapasztaltam milyen csúszós tud lenni egy felfestés, akkor azt hálásan megköszönöm.
-
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Örülök neki. Maradjon is így.
Nekem most úgy tűnik pech sorozatom van. -
Gabis
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen ott. Az is könnyen meglehet.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Bocsi ha már unalmas a téma, de nem hagy nyugodni. Most már szárazon is eldobom a gépet.
Akinek esetleg mond valamit, Oktogon, körgyűrűből kanyarodtam a szerviz útra a Hősök tere felé, ahol e kettő találkozásánál zebra van. A gyűrűben haladva láttam, hogy a zebra egyik végénél sincs emberke, így rá is kanyarodtam a szerviz útra, ahol egy hölgyike úgy gondolta a parkoló autók közül átszalad az úton a zebra után 2-3 méterrel. Fékezek, az eleje kiment, borulás. Ami eszembe jutott (a balf*szságomon kívül), hogy míg vártam a Brenta fékbetétek érkezését, egy Malossi piros betétet került bele (ilyen volt a közeli boltba), és azóta is az van benne. Komolyan nem tudom hogyan tudnék rendesen megállni hasonló helyzetben taknyolás nélkül. -
Gabis
őstag
Dúrva, hogy pont nemrég volt szó az airtag-ről, erre Itchy Boots így járt (már akinek mond ő valamit).
-
Gabis
őstag
Boldog karácsonyt srácok! Mindenkinek jó pihenést kívánok!
-
Gabis
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi
-
Gabis
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Amit írtam korábban, hogy inkább fekete, az 8-as volt. A hidegebb 9-est talán másfél hete tettem bele, azt még nem néztem. Anno mikor olvasgattam a témában, úgy dereng, hogy azért érdemesebb ilyen időben kicsivel hidegebb (NGK esetén magasabb számú) gyertyát használni, mert kevésbé adja át a hőt, mint egy melegebb, ezért is vettem. Akkor ezek szerint rossz a logikám, és inkább melegebb kellene, vagy annyira nem is számít?
-
Gabis
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
8-as (NGK) hőértékű volt évközben benne, nemrég pedig 9-re cseréltem, ami egy kicsivel hidegebb gyertya. Elég változatosak a távok... van, hogy 2-3 km vagy 7-8 km váltakozik, de ezek szinte folyamatosak, kb. 5-10 perc várakozás van köztük míg felveszem vagy leadom a rendelést.
Totti: az tűnt fel, hogy a korábbi teleken, mikor az első indítás után elindultam, emlékszem, hogy egy jó 60-70 méterig csak veszettül darált, kb. 30-nál többet nem is ment, és szépen folyamatosan kisimult, majd járt szépen. Most ez csak szinte pár méter, nem darál annyira, és gyorsul is óvatosan. Mindig járatom kicsit első indulásnál (sisak, kesztyű stb. felvételéig), de idén érezhetően máshogy viselkedik.
-
Gabis
őstag
Még valami ami eszembe jutott. Ilyen hideg időkre ti át szoktátok fúvókázni a karburátort? Ezt csak azért kérdezem, mert a súbertűt leszámítva, nem változtattam mást, de a gyertyaképem inkább már fekete mint barnás, mint amilyen nyáron volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest