-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
V.Stryker #87296 üzenetére
Két teljesen más üléspozíció.
Az SH150-nél van egy teljes szélességében sík lap a cipődnek, ülsz, mint egy hokedlin.
Az NMax-on előrébb is tudod tenni a lábad, de nem tudod egymás mellé tenni őket.Én hátizsákos gyerek vagyok, belerakom a bevásálást, vagy könyveket és tud néha nehéz is lenni. Ilyenkor nagy könnyebbség, ha van hova letenni és ez motoron ez a lábam közti sík placcot jelenti.
Ahogy nézegettem a hátsó dobozokat, a 13 kg terhelhetőségű már igencsak extrának számít, a hátizsákom pedig 20 kilónál kezd el kényelmetlen lenni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
suste
veterán
válasz
V.Stryker #87296 üzenetére
Szerintem általában a jobb (Honda, Yamaha, stb) 125-ös robogóknak a 100km/h az utazó legeslegvége (sőt), és a 150 is kb ennyi. A 90-95 az ami jól esik nekik hang alapján. Ez PCX125 és SH150 tapasztala. Mostanra már a 150-esek tudnak annyit (löerőben is), mint a régebbi 125-ök (15LE). Ha van normál jogsid, akkor én eggyel nagyobbat választanék.... Vagy ha mégis kicsi lesz, akkor egy kis vario tuning kellene, ami pont megadja azt a +5-10km/h-t.
Szerk.: Tehát mennek a kicsi 125-150-esek is 109-at, sőt kicsit többet is, csak éppen nem erre vannak kitalálva tartósan
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest