- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
V.Stryker #87296 üzenetére
Két teljesen más üléspozíció.
Az SH150-nél van egy teljes szélességében sík lap a cipődnek, ülsz, mint egy hokedlin.
Az NMax-on előrébb is tudod tenni a lábad, de nem tudod egymás mellé tenni őket.Én hátizsákos gyerek vagyok, belerakom a bevásálást, vagy könyveket és tud néha nehéz is lenni. Ilyenkor nagy könnyebbség, ha van hova letenni és ez motoron ez a lábam közti sík placcot jelenti.
Ahogy nézegettem a hátsó dobozokat, a 13 kg terhelhetőségű már igencsak extrának számít, a hátizsákom pedig 20 kilónál kezd el kényelmetlen lenni. -
suste
veterán
válasz
V.Stryker #87296 üzenetére
Szerintem általában a jobb (Honda, Yamaha, stb) 125-ös robogóknak a 100km/h az utazó legeslegvége (sőt), és a 150 is kb ennyi. A 90-95 az ami jól esik nekik hang alapján. Ez PCX125 és SH150 tapasztala. Mostanra már a 150-esek tudnak annyit (löerőben is), mint a régebbi 125-ök (15LE). Ha van normál jogsid, akkor én eggyel nagyobbat választanék.... Vagy ha mégis kicsi lesz, akkor egy kis vario tuning kellene, ami pont megadja azt a +5-10km/h-t.
Szerk.: Tehát mennek a kicsi 125-150-esek is 109-at, sőt kicsit többet is, csak éppen nem erre vannak kitalálva tartósan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged