Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RJ45

tag

válasz Rivaul #85221 üzenetére

Nézegettem karbiszerelős vidiket és itt a tűszelepem ilyen alu fekete heggyel az enyém is és mit szerel a srác? Egy Stihl fűrész karbit. Rákerestem, bingó, 570Ft a tűszelepem, zsír. Kár, hogy nem már egy újjal tettem össze. Így, hogy tudom mennyire necces az új tömítés, már para megbontani újra, meg ott van az is, hogy
    szemre tök jónak tűnt az enyém is. Nem értem miért nem zár el rendesen, tuti tiszta. Az a bajom, hogy a tűszelepfészek ebből a japán karbiból nem csavarható ki. Szóval ha az kopott meg akkor bahhatom.
    Most tök jót megy végre a motor, pöccre indul.
    Lehet most elkezdem nézegetni a vasakat aztán beszámíttatom valami fiatalabb Yamahába, aztán majd az új tulaj tesz rá egy új karbit, ha ennek vége lesz csak ezek a négyütemű gyenge vackok... meg látom, ahogy a vízhűtésekkel is vacakolnak emberek.
    Lehet megbánnám a cserét, nem tudom.
    Amúgy ez a gyári japán karbi ez 16-os, szóval a 12-es lehet kicsi lenne rá és nem menne ennyit végre. A nagyobb karbikat meg nem tudom cserélik e tuning miatt. Azt láttam, hogy többnyire 17,5-öt vesznek a tuning kipufogókhoz.

Új hozzászólás Aktív témák