- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
vtechun #74000 üzenetére
ha ott veszed a gumit akkor kb 12k a 2 gumi csere, de megéri. hidd el máshol is kb ennyi vagy kicsit olcsóbb de nem is minősíteném mit művelnek ott
én a kékholdhoz járok elégedett vagyok velük. megvárhatod nézheted ahogy csinálják, átnézik a motort szelepet cserélnek, és mindent is amit szükséges, zsíroznak olajoznak, jelölnek, centíroznak , szakszerűen célszerszámokkal, szóval nem véletlen ennyi. volt tapasztalatom összehasonlítani más gumissal őket ami 3k forinttal olcsóbb, és ott megmondták egy robogót nem kell centírozni mert nem megy annyival hogy indokolt legyen centírmegkarcolták a motort, majdnem fel is borult legszívesebben nem is fezettem volna.
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
vtechun #74000 üzenetére
Ha nem naluk vasarolt gumit viszel es nekik kell kiszerelni a kereket is.
Nem megyek bele, hogy identol miert valtottak erre az arazasra illetve miert probaljak arra osztonozni az embert, hogy naluk vedd a gumit is, mert erosen OFF. De nem a meggazdagodas a celjuk, legyen eleg ennyi.
. -
macilaci78
nagyúr
válasz
vtechun #74000 üzenetére
Nem. 9900 Ft a motoron a gumicsere, kétkerekű motor esetén, amennyiben belefér 1 munkaórába.
Tehát egy az első és hátsó gumira együtt értendő, ott vásárolt gumi esetén. szépen dolgoznak, a fényes fekete felnimen nem látom a gép nyomát, hallottam már olyat is, ahol lepattant a festék.
Az adott helyet nekem is itt ajánlották anno, nem bántam meg, hogy oda mentem és hogy az itt ajánlott gumit tetettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged