Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Egy jó robogót
Nem fogok tudni konkrét típust mondani mert millió van. A lényeg az állapot jó legyen, minden más utána jön, tehát a rendelkezésre álló pénzből a legjobb állapotút vedd meg. Néhány irányelvet tudok mondani.
Japán belpiacost lehetőleg ne, tehát olyanokat nézz amiket európába szántak és itt forgalmaztak. A vízhűtés nem ördögtől való, de nem letszükséglet egy ilyen motoron, és növeli a hibalehetòségek számát, én a léghűtéseseket preferálom. Ha vizes abból szerintem a hi-per2 blokk a legjobb, egyszerű, minden van hozzá több árkategóriában.
Léghűtésesben a fekvő minarelli szerintem jó, iszonyat sok motorban van, rengeteg alkatrésszel, könnyen javítható, egyszerű.
Moríni blokkos gépeket én kerülném.
Befecskendezős kétüteműeket szintén.
Peugeot-t szintén
Arra hogy mit mond a haver, hogy gázul néz ki szarj rá, magadnak veszed a motort neked kell hogy tetszen.
De ha szűk a keret, én az állapotot tenném első helyre, és nem típusra keresnék, hanem árra, az adott pénzért megvehető legjobb állapotú gépet venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fogok tudni konkrét típust mondani mert millió van. A lényeg az állapot jó legyen, minden más utána jön, tehát a rendelkezésre álló pénzből a legjobb állapotút vedd meg. Néhány irányelvet tudok mondani.
nyogo83
sityupityu