Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Jelentem van egy Asus wl-550ge router, ami meghalt jelenleg van rajta valami fw, amivel nem tudok belépni érdekes pingje is van 192.168.0.1-r. Szo mi szo feltettem rá a tomatot azota ezt csinálja, és a restorral sem érem el a kütyüt szoval nem tudom ujrafleschelni sem. Valaki tud rá valamit mondani? Elötte ddwrt-s volt rajta azzal ment szépen mig nem ipod ideért, eztért gondoltam csinálok rá egy másik fw-t.. Most viszont keresek egy routert megvételre

-
Iginotus
addikt
Na jo kis slamasztikában vagyok, van egy "itucs" (sosem tudom hogy irják angolul..) Szoval adott a kütyü adott egy wifi router (asus wl550ge) Wifin akarok csatlakoztatni egymáshoz, lássuk sorban Ap re állitom, autora a csatornát, mixedre a b/g-t
Disabled securityn nem is látja a tucs a hálózatot, ha álltok neki wpa-t már látja de jelszo kérés után nem csinál semmit. wep nél szintén nem látja a hálózatot. Na most variáltam már mindent jelszóhosszt kódolást más jelszót szóval mindet. A poén méregből elővettem egy edimax usb-s wifit gép telepit rádug az tud csatlakozni a routerre is, wicc hogy a tucs is tud az edimaxra.
Lehetséges hogy a két eszköz Asus-router és a tucs nem szereti egymást?
Ja és az asus routeren Firmware: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std ez van."itucs"= Ipod Touch
-
Iginotus
addikt
A helyzet az hogy nálam egy Ausu we-550ge Firmware: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std ezzel az fw wel csinál náha olyat hogy time-outolnak az oldalok holott torrent még vigan szedi a cuccait 300k val és még fel is töltök. Gondoltam foglalja a sávszélet, kikapcsolom még 3-5 percig semmi utána elkezdenek jönni az oldalak. Itt mi lehet a bibi? Router vagy a torrent vagy maga a gép.
Érdekes hogy ilyenkor a routerbe sem tudok belépni
Az is időtullépésre panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest