Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nat330
csendes tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Szia!
Igen én használok még feljebb linkeltem is, hogy melyiket.
Kb nekem annyit használ, hogy ahol idáig 1-es jel volt ott most 2-es (telefonról nézve)
Sokra ne számíts csak egy picit lett jobb.
Idő hiányában még nem tudtam kísérletezni custom firmware-val úgyh full gyári a router (persze antennát leszámítva)
-
nat330
csendes tag
Értem!
Akkor már biztos, hogy felteszem a dd-wrt-t
A másik, hogy akkor már lehet nézek egy olyan multi routert ami tudja ugye a repeater módot és lenne rajta 1-2 usb -nyomtatónak/külső vinyónak és azt használnám a mostani linksys helyett (talán még régebben láttam egy 3 antennás usb-s tp-linket... esetleg ha tudnál ajánlani egy jót azt megköszönném) és akkor a mostani linksys dd-wrt-vel meg egy szinttel lejjebb kerülne repeaterként. Ahogy írtad nem lenne rossz tényleg kábellel összekötni a két routert, csak sajna nem tudom hol elvezetni szépen a kábelt
-
nat330
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Azért lehet majd megpróbálkozok ezzel a dd-wrt-vel (bár így akkor nem sok reménnyel).
Sajnos a router az emeleten van és a kábelek és a modem fix helye miatt nem is tudom nagyon variálni a helyzetét. Ebből kifolyólag az alsó szinten csak itt-ott van közepes/gyenge jelerősség.
Ha wifin keresztül csatlakoztatnék hozzá egy AP-t amit mondjuk az alsó szinten a legjobb jelerősségű helyen csatlakoztatnék ehhez az megoldható lenne? Tehát a cél: a hatótávolság kibővítése (csak hangosan gondolkodom...
) -
nat330
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WRT54G
Firmware Version: v7.2.01 routerem és vettem hozzá 2 ilyen 20dbi-s antennát hatótávnövelés céljából(+TNC-SMA csatit):
[link]
Azt leszámítva, hogy most úgy néz ki mint egy polip nem változott semmit a hatótávolság.
Keresgéltem a Wireless Advanced Settings-ben hátha valamit utána kéne állítani de nem igazán találtam semmit.
Szerintetek hogy lehetne rábírni, hogy messzebbre és erősebben sugározzon?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest