Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nat330
csendes tag
válasz
KaiotEch #12479 üzenetére
Szia!
Igen én használok még feljebb linkeltem is, hogy melyiket.
Kb nekem annyit használ, hogy ahol idáig 1-es jel volt ott most 2-es (telefonról nézve)
Sokra ne számíts csak egy picit lett jobb.
Idő hiányában még nem tudtam kísérletezni custom firmware-val úgyh full gyári a router (persze antennát leszámítva) -
nat330
csendes tag
Értem!
Akkor már biztos, hogy felteszem a dd-wrt-t
A másik, hogy akkor már lehet nézek egy olyan multi routert ami tudja ugye a repeater módot és lenne rajta 1-2 usb -nyomtatónak/külső vinyónak és azt használnám a mostani linksys helyett (talán még régebben láttam egy 3 antennás usb-s tp-linket... esetleg ha tudnál ajánlani egy jót azt megköszönném) és akkor a mostani linksys dd-wrt-vel meg egy szinttel lejjebb kerülne repeaterként. Ahogy írtad nem lenne rossz tényleg kábellel összekötni a két routert, csak sajna nem tudom hol elvezetni szépen a kábelt -
nat330
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Azért lehet majd megpróbálkozok ezzel a dd-wrt-vel (bár így akkor nem sok reménnyel).
Sajnos a router az emeleten van és a kábelek és a modem fix helye miatt nem is tudom nagyon variálni a helyzetét. Ebből kifolyólag az alsó szinten csak itt-ott van közepes/gyenge jelerősség.
Ha wifin keresztül csatlakoztatnék hozzá egy AP-t amit mondjuk az alsó szinten a legjobb jelerősségű helyen csatlakoztatnék ehhez az megoldható lenne? Tehát a cél: a hatótávolság kibővítése (csak hangosan gondolkodom...)
-
nat330
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WRT54G
Firmware Version: v7.2.01 routerem és vettem hozzá 2 ilyen 20dbi-s antennát hatótávnövelés céljából(+TNC-SMA csatit):
[link]
Azt leszámítva, hogy most úgy néz ki mint egy polip nem változott semmit a hatótávolság.
Keresgéltem a Wireless Advanced Settings-ben hátha valamit utána kéne állítani de nem igazán találtam semmit.
Szerintetek hogy lehetne rábírni, hogy messzebbre és erősebben sugározzon?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- iPhone topik
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest