Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1976
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Linksys Wrt54g routerem van.Semmi gondom alapban vele 7 éve vásároltam eddig el is látta a feladatát , de most bekerült a hálózatba egy philips smart tv amelyhez a laptopomra telepítettem serviio média szerver progit ...nos amikor a tvn (wifin laptopról)) nézek filmet akkor a netem behal a wifin( més eszközön laptopon stb) és utána sem jön vissza amikor leállítom a tvt csak ha kihúzom és visszadugom a router tápját.Az lenne a fő kérdés hogy vegyek e egy újjabb jobb routert vagy esetleg a beállításoknál van e mód vmi lehetőségre? Egyébként kipróbáltam egy másik routerrel a dolgot azzal nem volt ilyen probléma .
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest