Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
canniball #11649 üzenetére
Köszi félig meddig sikerült.
"Wireless Mac filter"-nél belőttem a "Permit Only"-t. Utána katt a "Edit MAC filter list"-re. Katt a "Wireless Client List"-re. Ott ugye "Refresh" és kipipáltam az épp csatlakoztatott eszközöket.
Ez egy laptop, egy xbox, két androidos telefon.
Ezek után "Update..." majd az eszközök bekerültek a filter listába. Így már csak ezek az eszközök tudnak wifi-n csatlakozni a routerhez.
Na most az egész cucc a következő miatt kellett: Húgomnak meg van szabva hogy telefonjával mettől meddig lehet neten(iskolás még) és gondoltuk ezzel oldjuk meg hogy letiltjuk wifiről ha idő után akar netezni. (egyszerűbb mint mindig jelszót cserélni)
Na most ezt könnyen megoldottam, a Wireless Client Listnél kivettem a pipát a telójának a MAC címe elől. Működik is nem tud csatlakozni netre telója. Viszont ha vissza akarom rakni a pipát akkor az nem megy, ugyanis a listából eltűnik a telójának a MAC címe. Vagyis mindig ha vissza akarjuk tenni a listára akkor manuálisan kell beírni a MAC címét.
A kérdésem hogy ezt nem lehet megcsináni úgy hogy csak a pipát tegyük be, megy vegyük ki a MAC címe után, és ne kelljen mindig újra beírni az egész MAC címét, hogy ha engedélyezik a szülők neki a netezést?
Huh remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest