Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Több ilyen kütyüt is üzembe állítottam dd-wrt-vel, és csak szuperlativuszokban beszélhetek róla. Nálam a VPN, fix DHCP, WPA, QoS, SSH, WDS, FTP szerver, DDNS, MMC kártya mod, minden tökéletesen működik, sokféle dolgot kiszolgál nekem, nem bántam meg, hogy SMC WRT54G után erre váltottam.
Egyre azonban vigyáztam, hogy első flash-eléskor a mini verziót raktam fel, majd utána a teljeset (nekem személy szerint a vpn-es verzióra van szükségem). Mindegyik után persze egy factory reset. Ha ezek után is gond van (és több dd-wrt-t is kipróbáltál, mondjuk a v23 SP3 legújabb bétáját), és ezen felül kábelen is megpróbáltad, azon pedig működik, vagy esetleg másik wifis géppel, akkor gyanítható, hogy a klienssel van valami bibi wifi ügyileg... persze nem zárható ki, hogy a routerrel van gond, de kevesebb esélyt látok rá... 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egyre azonban vigyáztam, hogy első flash-eléskor a mini verziót raktam fel, majd utána a teljeset (nekem személy szerint a vpn-es verzióra van szükségem). Mindegyik után persze egy factory reset. Ha ezek után is gond van (és több dd-wrt-t is kipróbáltál, mondjuk a v23 SP3 legújabb bétáját), és ezen felül kábelen is megpróbáltad, azon pedig működik, vagy esetleg másik wifis géppel, akkor gyanítható, hogy a klienssel van valami bibi wifi ügyileg... persze nem zárható ki, hogy a routerrel van gond, de kevesebb esélyt látok rá...