Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Linksys WRT54G/GL/GS router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4851) zsolt501 válasza p.geri (#4850) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Az oldalak mit jeleznek ahonnan töltessz aktív vagy paszív?

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#4852) And válasza apez (#4829) üzenetére


And
veterán

(Én pedig szeretném megcáfolni - na nem a melegedést, azt már előttem megtették -, hogy másfél kilométer áthidalásához baromi nagy teljesítmények kellenének. Ha a rálátás megvan, bőven elegendő ahhoz a v23-as DD-WRT default 28 mW-os értéke is, mondjuk tizenvalahány dBi nyereségű antennákkal. Kipróbáltam és feljebb toltam, de a teljesítmény drasztikus emelése sem változtatott jelentősen a túloldal vételi térerején. Sőt, durva csökkentést /1mW-ra/ is teszteltem, és a kisebb távolságú link túloldalán visszajelzett térerő se nagyon ment el.)

(#4853) apez válasza And (#4852) üzenetére


apez
csendes tag

Hát nekünk a rálátás ami "hibádzik", mert nem mondanám, hogy tökéletes, ezért már alapból max-ra emeltem a mW-t. Szóval én alap beállítással nem is próbáltam. De lehet megtesztelem akkor, hátha az 16 dBi-s antennák elegek...

És esetleg valakinek van erre tippe: [link]

Előre is köszi!

Bla bla bla

(#4854) g@bo válasza kiskakas (#4849) üzenetére


g@bo
nagyúr

dejó, hogy felraktam...

(#4855) h_143570 válasza g@bo (#4854) üzenetére


h_143570
addikt

Nalam is fent van de egyenlore meg nem okozott gondot.

(#4856) bnss válasza g@bo (#4854) üzenetére


bnss
veterán

Nálam sincs semmi probléma az 1.20-as firmware-rel. Mondjuk a logolást ebben is vissza vettem, mert ette rendesen a memóriát.

[ Szerkesztve ]

"Ép hardverben ép szoftver..."

(#4857) g@bo válasza bnss (#4856) üzenetére


g@bo
nagyúr

had egye, azé van nem? :DDD

(#4858) bnss válasza g@bo (#4857) üzenetére


bnss
veterán

Igen, csak ha elfogy, akkor mivel etetem utána? :DDD

"Ép hardverben ép szoftver..."

(#4859) h_143570 válasza g@bo (#4857) üzenetére


h_143570
addikt

Egyebkent nem biztos, hogy a DNS problemakat maga az uj fw okozta, hanem az, hogy 9ediken hoztak nyilvanosagra a sebezhetoseget. Igy jo esely van ra, hogy a rovid ido miatt a szolgaltatok dns szervereit illetve a root dns szervereket nem frissitettek fel a javitott verzioval. A lista alapjan eleg sok DNS szerver tipus erintve volt. A masik erre utalo jel, hogy az ezzel kapcsolatos postok nagyjabol 1 idoben szulettek. Persze meg lehet fw meg a dnsmasq hibaja is.

(#4860) And válasza apez (#4828) üzenetére


And
veterán

Ezt nem is értem teljesen. GL v1.1-es routerem van, és eddig mindenféle DD-WRT -vel be tudtam állítani, hogy melyik csatornán működjön (természetesen AP-módban), akár WDS-sel, akár anélkül. Igaz, WDS-t eddig csak a v23 SP2-verzióval használtam. Te melyik verziót toltad fel arra a routerre a sok v24-es közül?

(#4861) caniko


caniko
csendes tag

Egy WRT54G-m van. Meg lehet e vele azt csinálni, hogy a routert felrakom a padlásra abba bele kötök 3méter H155 kábelt arra a 13dB-es yagit és így akarnám kisugározni a netet a 3,5km-re levő kertbe levő antennára aminek a végére dlink di-524-et gondoltam. Tehát a kérdés az volna, hogy a wrt54g az nem teljesen AP, de attól lehet e vele ilyen távolságra kisugározni, hogy ne kellene pl. vennem ezért AirLive 5460AP v2 -est.

válaszokat elöre is köszi

(#4862) And válasza caniko (#4861) üzenetére


And
veterán

Meg lehet vele csinálni, de a körülményektől függően lehet, hogy nem ártana kicsit nagyobb nyereségű antenna alkalmazása a stabil / gyors kapcsolathoz. Ha ideális terepviszonyok vannak, az a Yagi is elegendő lehet (mindkét oldalon).
"Tehát a kérdés az volna, hogy a wrt54g az nem teljesen AP [..]"
De, a WRT54G az pontosan egy AP a wireless oldalon (kivéve, ha 3rd-party firmware-t teszel rá, és más módba állítod), úgyhogy csak ezért nem kell más AP-t venned.

(#4863) kiskakas válasza h_143570 (#4859) üzenetére


kiskakas
senior tag

Nem azt irjak,h abszolut nem megy a dns feloldás,hanem,hogy pár óra múlva lehal, belassul. A dns cachelessel lehet kapcsolatban,azt is irjak,h uj site-okat par ora utan is meg lehet nyitni, 'regieket' meg nem.

En minden uj fw elott varok 1-2 napot, addig teszteli elottem valaki mas.. :)

(#4864) p.geri válasza zsolt501 (#4851) üzenetére


p.geri
csendes tag

Na, ezt nem tudom ,hol lehet leellenőrizni. Bárhol nézem, ilyet nem jelez.

(#4865) Tonyk válasza kiskakas (#4849) üzenetére


Tonyk
veterán

Így van! Nálam is bugzik! Első körben fel sem akart csatlakozni, 3 restart után sikerült. Most nézem a melóhelyről: elérhetetlen. Megy vissza a 19

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#4866) Mono


Mono
csendes tag

Sziasztok!

Új vagyok ebben a témában, van egy WRT54GL v1.1-es routerem, egyelőre gyári firmware-el.

Régóta szemezgetek valami alternatív firmware telepítéssel, véleményetekre, tapasztalaitokra lenne szükségem:

- Jól látom, hogy mostanság a DD-WRT vagy Tomato a nyerő :F
- Amit szeretnék, azt úgy látom, hogy - WEB-es felületről legalábbis - egyik sem kínálja fel számomra: kifelé irányuló tűzfalazási lehetőséget. Ezt jól tudom?
- Szeretnék bele, ha lehet, OpenVPN szervert is, hogy az otthoni hálózathoz bárhonnan hozzá tudjak férni, jól látom, hogy a DD-WRT-ben van ilyesmi?
- DD-WRT telepíthető a gyári firmware WEB-es "Firmware upgrade" opciójából? Sajnos nem igazán egyértelmű a dolog számomra, sőt, igazat megvallva a letöltése sem tűnik egyszerűnek.: DD-WRT.com oldalon "Downloads" -> "V24" -> "Broadcom" -> "Linksys" , majd itt a "dd-wrt.v24_std_generic.bin " kell nekem? Ez megy fel gyári WEB-es felületről?

Írta valaki itt régebben, hogy célszerűbb TFTP-s megoldással feltölteni a firmware-t, félreértettem valamit, vagy tényleg jobb? - Ha igen, hogyan lehet ezt megejteni, mi kell hozzá? :)

Minden véleményt, tapasztalatot, ötletet, segítséget előre is nagyon köszönök! :R :)

Lényeg, hogy csend legyen!

(#4867) h_143570 válasza kiskakas (#4863) üzenetére


h_143570
addikt

Erdekes nalam mar 12 oraja rendesen mukodik, bar jelenleg mobilrol vagyok fent, mert az idojaras kozbe szolt.

(#4868) Mono


Mono
csendes tag

További kérdés: Látom a neten, hogy WRT54GL-hez hozzá lehet applikálni SD kártyát. Pontosan mire jó ez, mihez kellhet a plusz háttértár méret? Csinált már ilyet valamelyikőtök?

Lényeg, hogy csend legyen!

(#4869) h_143570 válasza Mono (#4868) üzenetére


h_143570
addikt

Ez egyszeru pl torrent futatasa a routeren.

(#4870) Mono válasza h_143570 (#4869) üzenetére


Mono
csendes tag

?
Ez hogy? Van több DD-WRT "alkalmazás", amit fel lehet telepíteni a routerre :F :O

Lényeg, hogy csend legyen!

(#4871) Draken


Draken
őstag

Amióta chello goldra váltottam valami gubanc lépett fel.Az illetékest felhívtam, azt mondta hogy a routeremmel van a gond, és valami mac adress-t mondogatott hogy át kell írnom, egy másik topicba azt mondták ez hülyeség. A lényeg, hogy elvileg kéne már fw-t frissítenem, viszont a routerekhez nem igazán értek, ez az egész hogy is megy végbe? routerem: WRT54GL

(#4872) bnss válasza Draken (#4871) üzenetére


bnss
veterán

Csomag váltás miatt MAC cím probléma nem léphet fel ( a MAC cím egy fizikai cím, mégpedig a kábelmodemé). Ha gyári firmware-t használsz, akkor kell lenni valamiféle Administration menüpontnak, és ott kell Firmware Upgrade-et keresned. Én a helyedben ún. 3rd party firmware-t telepítenék, jóval okosabb lesz tőle a router.

Tomato fw

DD-WRT

Ez a két legismertebb fw, szvsz ezek közül válassz. Mielőtt neki állsz, olvass utána egy kicsit a témának, nehogy brick-et csinálj a routerből.

A router kezelőfelületén a Network Setupban - vagy hasonló menüpont - lehetséges, hogy van olyan, hogy Clone MAC. Egy próbát megér, de nem fűzök hozzá sok reményt,

[ Szerkesztve ]

"Ép hardverben ép szoftver..."

(#4873) apez válasza And (#4860) üzenetére


apez
csendes tag

Hát igazából "melyiket nem?", én inkább azt kérdezném.
Amúgy ami itt van szinte mindet amiben szerepel a "wrt54g", legyen az mini, micro vagy sima g-s vagy gs-s. Ja és persze az "std_generic"-t is feltapostam rá deaz sem volt jó... :S
Szóval minden ötletet szívesen várok! ;)

Bla bla bla

(#4874) Laca_


Laca_
csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy nagy problám. Tomato fw-m van és egy bizonyos weboldalt, vagyis ip cimet akarok letiltani. Tudom , hogy van acces restrictionba lehetoseg valami ilyesmire, de az nem jo.
Például ha a www.blabla.com letiltom, de hiába mert ha egy másik oldal linket mutat rá egyből el tudom érni. Olvastam valami iptables - rol meg firewall sciptrol de nem nagyon értem. Nagyon megkoszonem ha valaki konkrétan leírná pl. ha a freemail-t és a citromailt szeretném blokkolni ugy hogy például a lan hálozatrol ne tudják elérni, hanem csak a wifi-s hálózatról. (de ugy hogy rá mutató linken keresztül se, se ip cim alapján, se domain, egyáltalán sehogy.) (Esetleg a DD-WRT vagy Openwrt tud ilyet webes felületen?)

[ Szerkesztve ]

(#4875) kiskakas válasza h_143570 (#4869) üzenetére


kiskakas
senior tag

Hát azért annyira egyszerűnek nem mondanám :) Először is minden wrt verziónak máshol vannak a gpio portjai a nyákon, bár tény, doksi van hozzá, csak keresni kell.. és ha be is van forrasztva a csatlakozó, kártya, kell fordítani egy olyan mmc/sd drivert, ami az adott gpio portkiosztással kompatibilis. ddwrt alatt nemtudom hogy oldották meg az SD kezelést,h lehet,h ott automatikusan felismeri a ddwrt,h milyen verziójú a router és az ehhez megfelelő. mmc modot tölti be. És ez meg csak annyi,h a router felismeri a kártyát.

(#4876) Laca_


Laca_
csendes tag

A témával haladok :) iptables -I wanout -d 195.228.245.1 -j DROP
iptables -I FORWARD -d 195.228.245.1 -j DROP, csak azt nem tudom , hogy írjam át csak a lan korlátozására...

[ Szerkesztve ]

(#4877) Mono


Mono
csendes tag

Sziasztok!

Megpróbálkoztam a dologgal, egyelőre siker, ismerkedés, teszelgetés van folyamatban. Azaz egy WRT54GL rev. 1.1-re feltettem a DD-WRT standard firmware-t.

Lenne néhány kérdésem, remélem tudtok segíteni:
- Firewall. A Security/Firewall opcióban bekapcsoltam, azaz enable. Az "Additional filters"-ben négy pipálható opció van. A "Filter cookies"-t ha bepipálom, akkor nem tudok többek között ide a fórumba bejelentkezni. Elfogadja a jelszót, majd kiírja, hogy "sikeresen bejelentkeztél", ezt követően pedig visszakapom azt az oldalt, ahol be tudok jelentkezni. Ez normális, ennek ez a lényege, így is kellene működnie?

- QoS. Ez egy kicsit homályos terület nekem, így kérdeznék tőletek.
Amit magamtól gondoltam, beállítottam, de vannak homályos dolgok.
Azt szerettem volna, hogy a torrent, illetve ftp ne lassítsa az egyéb internet felhasználást (www, e-mail, stb.). Úgy gondoltam, hogy ebben az esetben csak a torrent és az ftp szolgáltatást teszem be, ezeket is "bulk" módban. Többi egyebet nem emelek ki, hiszen cél az lenne, hogy bármi egyéb forgalom van, az kapjon előnyt e két felsorolttal szemben. Ezt eddig jól gondolom/csináltam?
Amennyiben hozzáadok egy szolgáltatást a QoS listához, a nevek mellett szeepel egy "0 ~ 0" is, ez mit takar? Port tartományt? Magyarán ha a szabványos portoktól eltérő porton, de ftp protokollt használok, akkor arra ugyanúgy érvényesülni fog?
Van pár linuxos szerverem szanaszét az országban, ssh elérést engedélyeztem nekik, de nem mindegyik a szabvány 22-es porton hallgatózik. Ez esetben ha magát az ssh szolgáltatást emelném ki a többi közül, akkor bármilyen porton is csatlakoznék, az priorizálva lesz?
A QoS fő ablakában az uplink és downlink sebességét nem definiáltam, hagytam alapból mindkettőt nullán, ettől még a szolgáltatásokra működik a QoS? Gondolom, ha függenének tőlük, nem engedné 0-án hagyni, nem?
Így néz ki most nálam a dolog, nézzetek már rá légyszi, jó-e ez így?

Egyelőre ennyi lettem volna, minden segítséget előre is köszönök!

Mono

Lényeg, hogy csend legyen!

(#4878) h_143570 válasza kiskakas (#4875) üzenetére


h_143570
addikt

Az egesz valaszom nem az utolso, hanem az azelotti kerdesere iranyult.

(#4879) h_143570 válasza Mono (#4870) üzenetére


h_143570
addikt

Igen emlekeim szerint optware csomagoknak hivjak oket. Visszont LAN-os tarolo egysegeket is fel lehet csatolni ra igy nem kell memoria kartyat forasztgatni. Illetve JFF2Sel lehet csinalni akkora helyet, hogy felferjen egy torrent kliens.

(#4880) h_143570 válasza h_143570 (#4867) üzenetére


h_143570
addikt

Ugytunik, hogy a biztonsagi hiba javitast tartalmazo DNSMASQ stabilitasi hibat tartalmaz, ami miatt hasznalat fuggvenyeben osszeomlik. Igy a DNS feloldas lehetetlenne valik. A Tomatobol kijott a javitas, ami tartalmazza a kerdeses progi javitott verziojat illetve ha lehal akkor automatikusan ujra inditasra kerul. Az alabbi linken erheto el.
[link]

(#4881) kiskakas válasza h_143570 (#4880) üzenetére


kiskakas
senior tag

Nem akarok folyamatosan ellened beszelni :) ,de ez még nem a javított verzió, hanem egy test build. Szerintem akinek nem sürgős, ne frissítse még pár napig.

(#4882) losodavid


losodavid
csendes tag

Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom, hogy nem tudom belépni a routerbe, reseteltem de nem fogadja el az admin jelszót. Ez egy WRT54GL router lenne gyári fw-vel. Mit tudok vele kezdeni?
válaszokat előre is köszönöm

(#4883) apez válasza losodavid (#4882) üzenetére


apez
csendes tag

A kérdés az, hogy "hosszú reset"(több, mint 30mp) volt vagy csak rövid. Mert ha hosszú akkor a gyári jelszót kell használnod és az pedig az "admin", de ha már korábban megváltoztattad és csak "rövid reset"(benyomtad és kész) akkor a módosított jelszóval enged be.
Érdemes meg próbálni, hogy 2-3-szor lehúzod a tápot és vissza dugod. Tudom nem éppen rendeltetés szerű használat de szokott segíteni.

Bla bla bla

(#4884) Core2duo6600 válasza Mono (#4877) üzenetére


Core2duo6600
veterán

Ha nincs jelszó akkor is ezt csinálja ?
szerintem aminek elönyt akarsz adni, azt high priritásra kell tenni.

(#4882) losodavid
Azért a gyártók is elmehetnek a fenébe, minek gyári állapotban jelszó rá, úgy is mindenki azzal kezdi, hogy kicseréli, vagy kitiltja.

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#4885) losodavid


losodavid
csendes tag

Köszönöm a segítséget ez a 30 másodperces dolog működött, aztán felhasználónév root jelszó admin....még csak azt nem találtam meg hogy hol tudom megváltoztatni ezt....mondjuk a környéken mindenkinek van Wifi-je szóval nem para...meg erre az egy hónapra nem kell nagy berendezkedés úgyis megyek vissza Szegedre, az a lényeg hogy már a MacBook-on is van net. Köszi mégegyszer!

Mellesleg az edigitalos csákó azt mondta hogy vigyem be és megcsinálják mert a software ment tönkre...:D

[ Szerkesztve ]

(#4886) apez válasza losodavid (#4885) üzenetére


apez
csendes tag

Hát én már nagyon régen láttam eredeti firmware-t ;) ,de azt hiszem az Administrartion -> Management és ott át írhatod.
Hát ez vicces! És tényleg azt mondta, hogy a szoftver ment tönkre!? :Y:D:D:D:D:D
Garanciás még, vagy csak pénzt akart? ;)

[ Szerkesztve ]

Bla bla bla

(#4887) apez válasza Core2duo6600 (#4884) üzenetére


apez
csendes tag

Hát képzeld el, hogy ha nem lenne gyári jelszó akkor Példa Béla (elnézést minden Példa Béla nevű Fórumozótól), bedugja és már használja is a hálózatot, mert már működik is, tud egyik gépről a másikra másolni, dolgozni, képet nézni, stb.
És aztán jön valaki pl.: Szakértő Józsi (Szakértő Józsiktól is elnézést), és jól kitiltja Bélát a routeréből. Akkor Béla felhívja az eladót és azt mondja neki az eladó, hogy vigye vissza mert "Tönkre ment a szoftvere..." És Béla zsebéből máris kivettek 5e HUF-t, pedig nem is történt semmi, nem előre várható dolog.
Szóval szerintem jó, hogy van jelszó, mert hát ugye senki sem Szakértő Józsi ként kezdi, hanem inkább Példa Béla ként.

;):D

Bla bla bla

(#4888) oszi99


oszi99
csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, olvasgatom is a fórumot már egy ideje, de konkrét megoldást nem találtam rá, bár pár hozzászólással feljebb a kollega kérdezgetett vmi hasonlót, igaz ő dúrvábbat :D
Szóval segítséget szeretnék kérni abban, hogy ha van a 3 gép a családban (mindegyik wifin kap netet) akkor hogy tudom a sebességet szétdobni köztük akár ip, akár Mac address alapján? Hol kell és mit beállítani?
Normál firmware van fent, gyári. Esetleg kell-e hozzá vmi újabb, vagy az alap is jó hozzá?
Az egyik gépre a 4megából 2-őt, a másik kettőre pedig 1-1 megát szeretnék osztani.
Köszönöm a segítséget! :R :R

www.pcboltok.hu ---- Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=oszi99

(#4889) h_143570 válasza kiskakas (#4881) üzenetére


h_143570
addikt

Aki el akarja kerulni a kerdeses biztonsagi rest annak a kerdeses tomato valtozat megoldas lehet. Egyebkent a hiba nem a tomatoban van, hanem a 3dik feltol szarmazo komponenseben, amit az uj fw megkerul azzal, hogy osszeomlas eseten ujrainditja.

Igazad van, valoban nem javitas csak egy workaround.

[ Szerkesztve ]

(#4890) CsodaPOK


CsodaPOK
senior tag

Sziasztok!

Van egy WRT54GL routerem Talisman/Basic V1.3.1 firmware-rel.

Lehet, hogy butaságot fogok kérdezni, de azért megpróbálom. Tehát van a router 4 LAN portja és az 1 WAN portja. Össze lehet-e azt trükközni, hogy 5 LAN portként működjön valahogy? Lanparty miatt kéne, mert úgy néz ki, hogy 5 db kábeles gép lesz és ha nem muszáj, akkor nem kunyerálunk switch-t :)

A válszokat előre is köszönöm.

CsodaPOK.

(#4891) Atapi válasza CsodaPOK (#4890) üzenetére


Atapi
senior tag

egyszer valahol mintha azt olvastam volna tomato fw kapcsán, hogy wifi client mode esetén a wan port is lan-ként funkcionál. esetleg probáld ki, hogy valami ilyesmi esetedben működik-e.

üdv

(#4892) CsodaPOK válasza Atapi (#4891) üzenetére


CsodaPOK
senior tag

Ha jól tudom, kliens módban a routerre nem lehet wifin kapcsolódni, ott a router kapcsolódik wifin egy állomáshoz. Ez jelenleg alapból nem jó, mert lesznek wifi kliensek is. :(

(#4893) neduddki


neduddki
nagyúr

HI!

na hogy jartam a v24 beta 0815-val: megdoglott barmit csinaltam vele wifi diglott:- ((( de vegul is nem gond, mert ugyis cseelni akartam v24vpn-ra, hat megtettem, azota is szeoen muxik a fene sem erti:- (

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#4894) (jan) válasza CsodaPOK (#4892) üzenetére


(jan)
őstag

dd-wrt ben lehet csinalni virtual ap-t ;)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#4895) oszi99


oszi99
csendes tag

A #4888 hozzászólásban lévő kérdésemhez vki tudna segítséget nyújtani? Tud ilyet ez a Linksys router? (wrt54gl)

www.pcboltok.hu ---- Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=oszi99

(#4896) h_143570 válasza oszi99 (#4895) üzenetére


h_143570
addikt

QoS-el, az alap fw csak pioritasokat tud addni, a tomato es dd-wrt eseteben van beallitasi lehetoseg sebesegre is.

(#4897) Alyen


Alyen
csendes tag

Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy vettem a rooterhez egy 15 db-es körsugárzót, hogy az ismerősömmel összehozzuk a hálót. Ám az antennánál nincsen változás. Arra gondoltam hogy a gyári szoftverét lecserélem valami olyasmire aminél az erősséget is állítani tudom.
Tudtok adni közvetlen linket ilyen szoftverhez és valami konkrét beállítást a tapasztaltak alapján? Nagyon hálás lennék :R

Majd nem elfelejtettem a rooterem: linksys WRT54GL
THX!

[ Szerkesztve ]

(#4898) ubuntuu_


ubuntuu_
csendes tag

Feltettem a DD wrt v24 magyarított fw-t nagyon király,és köszönet mindenkinek aki részt vett az elkészítésében!!! :R :R :R[link]

[ Szerkesztve ]

"a hülyék okoskodnak,az okosak hülyéskednek......."

(#4899) ubuntuu_ válasza Alyen (#4897) üzenetére


ubuntuu_
csendes tag

[link] Erre cseréld le az fw-t és mindent betudsz majd állítani hogy szuperul müködjön ! :C Frissítés után rezet ,és tápkábel kihuzás után mehet a beállítás,ahol kitudod választani a magyar verziót,valamint a procit is tudod huzni(csak ésszel!)216mhz már sokkal gyorsabb amugy.(DD WRT.v24std._generic)Persze a routered verziószáma szerint (1.1-vagy 1.0-hoz tartozót)

[ Szerkesztve ]

"a hülyék okoskodnak,az okosak hülyéskednek......."

(#4900) apez válasza ubuntuu_ (#4898) üzenetére


apez
csendes tag

Szia!

Te itt(link), hol találtad a magyarosított fw-t? :F

[ Szerkesztve ]

Bla bla bla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.